Ducato MY 2020 izabran za „Najbolju osnovu za kamp vozilo u 2020. godini“

 

Ducato je dobitnik još jednog međunarodnog priznanja, pored mnogih koje je osvojio do sad. Trinaestu godinu zaredom izabran je za „Najbolju osnovu za kamp vozila u 2020. godini“, pored priznatih rivala. Ovu prestižnu nagradu dodeljuju čitaoci nemačkog specijalizovanog magazina „Promobil„, koji već više od 25 godina predstavlja najvažniju referentnu tačku za trendove u segmentu kamp vozila.

Od 1981. godine, Ducato se kontinuirano proizvodi u fabrici Sevel, smeštenoj u gradu Val di Sangro (CH). Novi Ducato MY2020  je unapređen da najbolje odgovori na sve profesionalne potrebe. Takođe se može pohvaliti novim karakteristikama za Ducato osnove za kamp vozila, s ciljem da još više učvrsti poziciju neprikosnovenog lidera u ovom segmentu. U poslednjih deset godina, više od 500.000 porodica širom Evrope ga je odabralo kao osnovu za kamp vozilo.

Ljubitelji slobodnih aktivnosti posebno su entuzijastični zbog jedne od najvećih inovacija: 9-stepeni automatski menjač. Ovaj menjač isporučuje opušteno, prijatno iskustvo u vožnji, i obezbeđuje optimalnu potrošnju goriva i pritom ne žrtvuje performanse. Štaviše, kod klasične Ducato osnove za kamp vozila, ponuda motora je obnovljena uvođenjem 2,3-litarskog Euro 6d motora (Euro 6d-TEMP 2.3-liter industrial diesel engine). Ovaj robusni i izdržljivi motor koji ne štedi performanse i garantuje udobnost tokom vožnje, dolazi sa četiri nivoa snage: 120, 140, 160 i 180 KS. Sve verzije dolaze sa Multijet 2 tehnologijom, a svaki agregat ima posebne karakteristike, kao na primer dizajn turbo punjača, klipova ili dinamika protoka… Tu su i najnapredniji sistemi za pomoć pri vožnji, za duga, bezbrižna putovanja, ADAS, koji dolaze kao deo sandardne opreme,  kao i posebno vešanje za kamp vozila i mnoštvo funkcija koje garantuju vrhunski komfor.

Fiat Professional Ducato osnova za kamp vozila je „lider u slobodi“, a njegovu vodeću poziciju, superiornost potvrđuje niz međunarodnih priznanja. Ističe se prestižna nagrada Nemačke za „Najbolju osnovu za kamp vozilo“, koja potvrđuje poverenje kupaca u model Ducato kao idealnu osnovu za slobodne aktivnosti. Fiat Professional je jedini brend koji poseduje posvećen tim koji se može pohvaliti podrobnim znanjem o svetu kamp vozila, sa novom „Fiat Professional For Recreational Vehicles“ sertifikacijom. Brend takođe nudi visok nivo personalizacije po pitanju proizvoda i usluga, garantujući kupcima najveću moguću flaksibilnost i slobodu.

 

FCA Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *