AUTOBEST „Best Buy Car of Europe 2023” je novi Renault Austral

Žiri nagrade AUTOBEST, koji čine automobilski novinari iz 31 evropske zemlje, je dodelio Australu titulu „Best Buy Car of Europe 2023”. Nakon što je pre nekoliko nedelja uvršten među šest finalista, žiri je u Australu prepoznao automobil koji najbolje ispunjava zahteve evropskih kupaca.

Uz nagradu „Best Buy Car of Europe 2023”, Austral je u novembru osvojio i nagradu SMARTBEST 2023. Ova nagrada ujedno je i priznanje za izvrsnost multimedijalnog sistema openR link sa povezanim Google uslugama, zbog kojeg Austral važi za najpovezaniji automobil u Evropi.

TEHNOLOŠKI NAPREDAN, EFIKASAN I POVEZAN SUV ZA SVE!

Prodaja Australa u Španiji je krenula u novembru ove godine, da bi se zatim nastavila u Francuskoj. Reč je o punokrvnom C-SUV-u kojim Renault nastoji da ponovno osvoji C-segment. Austral je namenjen privatnim i poslovnim kupcima koji traže upečatljivo i prestižno vozilo.

Bogatom ponudom tehnologije, Austral se stavlja u službu svih korisnika: 32 napredna sistema za pomoć u vožnji*, sistem upravljanja svim točkovima 4CONTROL advanced, multimedijalni sistem openR link sa najboljim Google uslugama i aplikacijama i posebno efikasan potpuno hibridni motor E-TECH snage 200 KS, za beskompromisan užitak u vožnji.

 

Renault Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *