Menu
0 Comments

„Ćaskanje s FIAT-om“, novi format u kome direktor brenda FIAT odgovara na pitanja korisnika

 

FIAT je izradio novu, „ličniju“ strategiju komunikacije, usmerenu na održavanje kontakta između organizacije i njenih korisnika, na jednostavan i efikasan način, u datom trenutku. Jedan od alata korišćenih u ovoj strategiji je „Ćaskanje s FIAT-om“, serija snimaka u kojima će Luka Napolitano, direktor brendova FIAT i Abarth za tržište Evrope, Bliskog Istoka i Afrike, odgovarati direktno na pitanja od potencijalnih kupaca u vezi s modelom New 500. Pitanja se biraju iz četa posvećenog modelu Novi 500, koja će slati stari i novi kupci zainteresovani za detaljnije informacije o FIAT-ovom novom „potpuno električnom“ modelu.

Video snimci „Ćaskanje s FIAT-om“, koji će biti podeljeni s korisnicima četa i okačeni na YouTube kanalu brenda FIAT, na sledećem linku, biće snimljeni kod kuće pomoću pametnog telefona, u skladu s bezbednosnim pravilima koja trenutno važe. Snimci će biti objavljivani dvaput mesečno. To će biti način ovog brenda da odgovori na teme koje sve interesuju i da deli poruke i novosti u vezi s modelom novi Fiat 500.

Čet posvećen modelu New 500 je prvi te vrste u automobilskoj industriji. U pitanju je poseban kanal za potencijalne kupce modela New 500 – rane naručioce, tj. one koji su izrazili interesovanje za „La Prima“, numerisanu verziju modela New FIAT 500, s posebnim numerisanim znakom na prvih 500 modela i „La Prima“ znakom za naredne modele. Ovaj kanal je takođe usmeren ka svima onima koji su zainteresovani za automobil u širem smislu.

Sistem je zasnovan na autorskoj tehnologiji kompanije LivePerson, koja povezuje različite platforme za razmenu poruka, kako bi se omogućilo korisnicima usluge da započnu i nastave dragocene razgovore s korisnicima. Ciljevi projekta obuhvataju celokupnu putanju korisnika: od traženja informacija u pretprodajnom procesu, do podrške pri kupovini, i naravno brige o korisnicima.

 

FCA Srbija

Oznake: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *