Citroën SUV modeli – samo za najbrže popusti do 2400 evra

Citroën SUV modele najnovije generacije odlikuje jedinstvena pojava, inovativni koncept kroz povišeni oblik karoserije i vrhunska udobnost u kabini sa svim elementima programa Citroën Advanced Comfort®. Oslanjanje na Hidrauličnim Progresivnim Jastucima®, sedišta Advanced Comfort, mnoštvo tehnologija za pomoć u vožnji i Citroën Grip Control® i Hill Assist Descent funkcija izdvajaju ove izuzetne SUV modele od ostalih dajući im elemente prestiža.

C3 Aircross SUV se razlikuje svojom neverovatnom mogućnošću personalizacije, širokim i udobnim sedištima i izuzetnim prtljažnikom od 410 l. Vozila na lageru odlikuje najbolja oprema u segmentu: navigacioni uređaj, 12 sistema za pomoć u vožnji, dvobojna karoserija, audio sistem sa 7“ Touch Screen ekranom u boji, kamera za vožnju unazad, aluminijumske felne od 16“, LED dnevna svetla i još puno toga što vožnju čini pravim uživanjem.

C5 Aircross SUV izdvajaju prepoznatljivi detalji kao što su štitnici Airbump®, veliki točkovi od 18“ i specijalno dizajnirani krovni nosači. Sedišta imaju visoki položaj i vozač i putnici dominiraju nad putem. Citroën-ovo oslanjanje na Hidrauličnim progresivnim jastucima® i sedišta Advanced Comfort zajedno predstavljaju neprevaziđenu udobnosti u vožnji, a sva vozila na lageru opremljena su i funkcijom Grip Control sa Hill Descent Assist za vožnju van asfalta, sa 20 najnovijih sistema za pomoć vozaču u vožnji, navigacionim sistemom Citroën Connect NAV ili kamerom za vožnju unazad.

Ukoliko oduvek želite vozilo koje ima više prostora i može da se koristi za više namena, i u gradu i van njega, požurite i odaberite svoj Citroën C3 Aircross ili C5 Aircross. Količine su ograničene, a popusti su izuzetni!

 

Citroën Srbija

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *