Dacia DUSTAR – svemirska avantura

Dacia, automobilska marka sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, je najavila lansiranje prvog (i jedinog) pristupačnog svemirskog programa. Poduhvat nazvan DUSTAR je jedinstven u svetu. U želji da ponudi povoljno i kvalitetno rešenje za svemirska putovanja, Dacia je za danas potvrdila svoje prvo lansiranje.

Marka je uložila velike napore kako bi proslavila prvo poglavlje ovog revolucionarnog poduhvata i pretvorila ga u događaj kakav ni u kom slučaju ne želite da propustite. DUSTAR u istraživanje svemira kreće 1. aprila 2021.

Na ovaj veliki korak Dacia se odlučila nakon što je prodrmala temelje savremene automobilske industrije svojim pristupačnim, nagrađivanim i pouzdanim modelima koje nudi još od 2013. Njeni brilijantni inženjeri već godinama razvijaju savremena i jednostavna vozila sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Zahvaljujući Dacijinom zavidnom iskustvu i stručnosti kao i pametnom pristupu optimizaciji troškova razvoja vozila, čak ni nebo nije granica za DUSTAR. Ovaj svemirski poduhvat nam dokazuje kako je uz malo pametnog razmišljanja moguće stići jako daleko.

Iz tajne tehničke baze na Zemlji oglasio se Alan Ding, vodja operacije programa DUSTAR, i dodao: „Sve napore ulažemo u postizanje najboljeg odnosa uloženog i dobijenog i zadržavanje kvaliteta. Budući da smo se već dokazali na Zemlji, svemir se nameće kao logičan sledeći korak. Mnogi maštaju o putovanju u svemir, a mi želimo da vam pokažemo kako uz malo truda možete postići puno i ostvariti svoje snove. Neopisivo sam sretan što će se naš izdržljivi i robusni Duster danas vinuti u nove visine.”

Onima koje baš i ne privlače svemirska putovanja nudimo zvezdanu ponudu na Zemlji. Na primer, novi Logan, Sandero Stepway ili drugu generaciju Dustera koja je sada svestranija nego ikada. Duster je omiljeni porodični automobil zahvaljujući činjenici da je udoban i ugodan za vožnju, a dostupan je i sa pogonom na sva četiri točka za sve one željne pustolovina.

Potpuno novi Logan i Sandero Stepway su jednostavna, esencijalna, kvalitetna i pristupačna vozila koja karakterišu Dacijine osnovne vrednosti. Oba modela zadržavaju neospornu praktičnost marke i trenutno su u prodaji.

Pratite oficijalno lansiranje DUSTARA  1. aprila 2021. u 10h00

 

Dacia Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *