Forbes Prepoznajе Subaru kao jedan od brendova sa najvećim uticajem u Američkom društvu

Korporacija Subaru sa zadovoljstvom objavljuje da je Subaru proglašen jednim od najboljih brendova na Forbsovoj listi „Najbolji brendovi za društveni uticaj 2023“ Subaru je rangiran kao broj 1 u kategoriji automobila i broj 2 među 300 najboljih brendova.

Da bi napravio listu Forbs se udružio sa HundredX kako bi ispitao više od 100.000 potrošača i rangirao 300 brendova koje su ispitanici ocenili najviše u četiri kategorije:

  • Ukupne vrednosti brenda i poverenje
  • Društveni uticaj
  • Održivost
  • Podrška zajednice

Prikupljeno je blizu četiri miliona ocena za više od 2.000 jedinstvenih brendova. Na listi se nalaze brendovi koji su najcenjeniji jer čine dobro u sektorima koji uključuju zivotnu sredinu, socijalna pitanja i njihove lokalne zajednice. Subaru se plasirao u prvih šest u sve četiri kategorije u anketi. Povratne informacije ispitanika o anketi su pokazale da Subaru ne samo da proizvodi odlična vozila koja su napravljena da traju, već i da kupci cene ono što proizvođač automobila čini i na nacionalnom na lokalnom nivou za svoju zajednicu, i podržava ciljeve za koje se zalažu Subaru vlasnici vozila.

U cilju postizanja naše vizije pružanja sreće svima, Subaru će ispuniti naše korporativno društvene odgovornosti i pružiti uživanje i bezbrižnost našim klijentima i drugim zainteresovanim stranama promovišući inicijative zasnovane na Subaru Globalnoj politici održivosti sa fokusom na šest prioritenih oblasti Subaru grupe. Subaru ima za cilj da bude zaista globalna kompanija sa svakim svojim zaposlenim koji pokreće održivi rast, dok nastavlja sa svojim naporima da doprinese ostvarenju prijatnog i održivog društva. Subaru Group’s Sustainability & CSR efforts: https://www.subaru.co.jp/en/csr/

 

Subaru Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *