Honda CR-V sa benzinskim agregatom dostupna je za isporuku odmah

Kompanija Delta Automoto, kao generalni uvoznik i distributer Honde za područje Srbije, uz ponudu vozila pripemila je i posebne pogodnosti za finansiranje kao i kasko osiguranje vozila. Honda CR-V sa Elegance paketom dostupan je po ceni od 35.590€ (mesečna rata od 449€); u Lifestyle paketu iznosi 38.590€ (mesečna rata od 499€), dok je u Executive paketu 42.090€ (mesečna rata 599€). Kamatna stopa u sva tri slučaja iznosi 2,99%.

Svaki od ovih paketa obuhvata inteligentni Hondin Sensing sistem bezbednosti, adaptivni tempomat, LED tehnologiju farova, parking senzore napred i pozadi, kameru za vožnju unazad, grejače prednjih sedišta, multimediju sa navigacijom i niz drugih naprednih karakteristika. Pored bogate opreme vozila, CR-V poseduju pogon na svim točkovima (4×4) kao i automatski CVT menjač.

Hondin CR-V je najsavremeniji i najnapredniji SUV koji je Honda ikada napravila, a u svojoj petoj, aktuelnoj, generaciji postiže posebnu sofisticiranost. Jasne linije u kombinaciji sa širim branicima daju ovom SUV modelu savršeno izbalansiran izgled koji je oličenje elegancije i atletske gracioznosti.

Impresivan i prostran enterijer dizajniran je tako da pruži udbnost i zadovoljstvo prilikom svakog putovanja, dok nove tehnologije omogućavaju vozačima potpunu povezanost i kontrole na dohvat ruke.

Posetite nas u prodajnim salonima u Beogradu (Omladinskih brigada 33a / tel: 011 2010 903), Novom Sadu (Zrenjaninski put 14 / tel: 021 210 215) i Nišu (Bulevar Cara Konstantina 80-82 / tel: 018 550 008).

Količina vozila za isporuku odmah je ograničena.

 

Hnda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *