Investicija u izvanrednu uslugu pranja vozila na OMV benzinskim stanicama

 

Zasluge za prepoznatljivost OMV benzinskih stanica na tržištu Srbije pored usluga vrhunskog kvaliteta, u velikoj meri ima i jedinstveni set usluga pranja vozila. OMV Top Wash tj. jedinice za pranje vozila četkama predstavljaju sveobuhvatan sistem, koje su više od obične perionice i predstavljaju spoj najsavremenije tehnologije i hemijskih sredstava za ovu namenu. Pored njih samouslužne jedinice za pranje vozila pod pritiskom poznate pod imenom OMV Jet Wash zajedno čine zaštitni znak OMV-a u Srbiji.

Poslednjih meseci OMV Srbija je značajno investirala u performanse perionica vozila. Osim OMV Jet Wash jedinica nedavno je otvorena i najsavremenija automatska perionica u OMV mreži u Srbiji, koja se nalazi na benzinskoj stanici Ada Ciganlija u Beogradu. U njoj se vrši nežno pranje vozila četkama od pene, koje ne zadržavaju vodu i nečistoće sa vozila i u zavisnosti od izabranog programa traju od 6 – 9 minuta.

„Pored brige o ljudima i zaštiti životne sredine, OMV Srbija se trudi da prati inovacije i razvoj tehnologija na ovom polju i investira u modernizaciju i zamenu postojećih uređaja. Kombinacija tehnologije i stručnosti osoblja u našim perionicama, kao i vrhunski standard objekata za pranje, garantuju savršen krajni rezultat pranja“, rekao je tim povodom direktor maloprodaje OMV Srbija Decebal Tudor.

Svi potrošači koji se na benzinskim stanicama OMV Srbija do 30. aprila 2018. odluče za uslugu kompletnog Top Wash ili Jet Wash pranja na poklon će dobiti osveživač vazduha, kao i bilo koju vrstu toplog napitka (VIVA kafa ili čaj) iz VIVA restorana na OMV benzinskoj stanici.

Tehnološkim inovacijama primenjenim u svim OMV perionicama vozila garantuje se mala potrošnja vode, kao i to da se odlaganjem otpadne vode iz ovih objekata, poštuje očuvanje životne sredine i ispunjavaju sve norme propisane zakonom.

Sa izvanrednim uslugama pranja automobila, OMV Srbija nudi potrošačima doživljaj sa dodatnom vrednošću i boljim uslugama, koje predstavljaju srž OMV brenda. Zajedno sa vrhunskim gorivima MaxxMotion i VIVA prodavnicama/restoranima to predstavlja osnovu svih OMV aktivnosti personifikovanih u obećanju brenda We Care More.

 

OMV Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *