Kia i ove godine sa nagradom Red Dot

Osvojeno priznanje Red Dot za smernice korporativnog dizajna odražava Kijine napore da dizajnom predstavlja svoje vrednosti i kupcima pruža jedinstveno iskustvo.

Korporacija Kia je sa novim priznanjem „Pobednik“ za smernice korporativnog dizajna ponovo potvrdila svoju konkurentsku prednost. „Kia CI Guideline“ je dizajnerski priručnik za dosledno komuniciranje korporativnog imidža sa klijentima širom sveta u skladu sa novim usmerenjem i strategijom brenda. Genijalne smernice opisuju dizajnerske elemente brenda, kao što su npr. logotip, slogan i tip slova. Od prošlogodišnjeg ponovnog lansiranja brenda Kia ubrzano ulazi u budućnost sa ciljem da postaje „pružalac rešenja za održivu mobilnost“.

Tri korejske marke sestre iz Hyundaijeve automobilske grupacije ꟷ Kia, Genesis i Hyundai
Motor ꟷ ovaj put su osvojile čak 8 dizajnerskih nagrada Red Dot, između ostalog dve najprestižnije nagrade ‘najbolje od najboljih’ (‘Best of the Best’) i šest nagrada ‘Pobednik’ (‘Winner’), a ovogodišnji događaj „Red Dot Award: Brand & Communication Design 2022“ odvijao se u nemačkom dizajnerskom centru Severna Rajna-Vestfalija.

 

KIA Motors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *