Nova imenovanja u Kiji za dalji rast u Evropi

Kia Europe je objavila napredovanja svoja dva ključna kadra koji su dobili nove uloge u njihovoj evropskoj centrali u Frankfurtu. Alexandre Papapetropoulos postao je direktor proizvoda i oblikovanja cena, dok se David Hilbert pridružuje ekipi kao direktor marketinga. Oba imenovanja pospešuju dalji rast Kije u Evropi nakon prošlogodišnje transformacije ove najstarije južnokorejske automobilske korporacije.

Alexandre Papapetropoulos postao je direktor proizvoda i oblikovanja cena
Papapetropoulos je od početka svoje automobilske karijere radio u luksuznim i masovnim brendovima na brojnim većim evropskim tržištima. Sa svojim inženjerskim i poslovnim znanjem od 2019. godine je u Kia Europe doneo jedinstvenu kombinaciju veština u različitim ulogama u marketingu proizvoda i strateškim ulogama. Uprkos tome da je u Kiji tek 3 godine

Papapetropoulos je preoblikovao usmerenja planiranja proizvoda i promišljeno sastavio novu ekipu fokusiranu na povezivost i inovacije.
Papapetropoulos će kao direktor za proizvode i oblikovanje cena u Kia Europe voditi novu fazu razvoja i upravljanja proizvoda. To će uključivati i planiranje i marketing proizvoda kao i oblikovanje cena, dok će njegovo tehničko i inženjersko znanje unaprediti razvoj najnovijih tehnologija asistencije.

David Hilbert je novi direktor marketinga
Ekipi u Frankfurtu pridružio se i David Hilbert koji je postao direktor marketinga u Kia Europe. Hilbert donosi osamnaest godina iskustva na području automobilskog marketinga u različitim ulogama u automobilskoj industriji. 2016. godine se pridružio Kijinom britanskom ogranku kao direktor marketinga, gde je bio odgovoran za marketinšku strategiju koja je obuhvatala područja kao što su planiranje proizvoda, mobilnost, elektrifikacija, povezivost i autonomna vožnja.

Tehnološki napredna elektrifikacija i osnažen položaj brenda za budući rast brenda i tržišnog udela
Sjoerd Knipping, potpredsednik za marketing i proizvode u Kia Europe, rekao je: »Raduje nas da u ovo uzbudljivo vreme za Kia Europe u našem timu dobijamo dvojicu uvaženih kolega u njihovim novim ulogama. Imamo ambiciozne planove za budući tehnološki razvoj i rast tržišnog udela sa novim elektrifikovanim modelima i osveženim pozicioniranjem brenda. Imenovanje Alexandra i Davida u našu rukovodstvenu ekipu donosi svežu energiju i rado ću ih podržavati u maksimiziranju potencijala brenda.«

 

KIA Motors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *