Novi Karoq osvaja za 60 sekundi

Nova verzija modela ŠKODA KAROQ temelji se na tradicionalnim prednostima modela, donoseći tehničke inovacije i samopouzdaniji dizajn. Nova šestougaona rešetka hladnjaka, redizajnirani branik i prednja svetla dizajnirana u stilu sa četiri oka, koja takođe uključuju novo linearno dnevno svetlo, daju modelu samouvereniji izgled. Po prvi put, KAROQ je dostupan i sa LED Matrix farovima.

KAROQ je popularan porodični automobil, ali i automobil za sve prilike. Avanturistička priroda SUV modela dopunjena je prostranim i vrlo varijabilnim enterijerom. Prtljažnik ima zapreminu do 521 litar.

LED prednja svetla, širok spektar sistema asistencije i sigurnosne opreme (do 9 vazdušnih jastuka, prediktivni tempomat i Travel Assist, kočenje u slučaju nužde, multi-collision kočnica i dr.), zatim moderna digitalna oprema s funkcijama povezivanja i usluge, uključujući glasovnu asistenciju Laura, sve to u kombinaciji čini KAROQ modernim SUV modelom. Moderne karakteristike automobila naglašene su korišćenjem ekološki prihvatljivih, delimično recikliranih i recikliranih materijala u unutrašnjosti automobila..

Savršeno za vas

Novi ŠKODA KAROQ dostupan je sa širokim spektrom ekonomičnih, ekološki prihvatljivih, a opet snažnih EVO motora. Pet pogonskih jedinica pokrivaju spektar performansi od 81 do 140 kW, s izborom između 1.0 TSI, 1.5 TSI i 2.0 TSI motora (isključivo za vrhunsku verziju SPORTLINE), kao i dve verzije 2.0 TDI. KAROQ je takođe dostupan s pogonom na prednje ili sve točkove, manuelnim ili DSG automatskim menjačem. Postoji KAROQ za apsolutno svakoga.

 

Škoda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *