Novi Land Rover Defender V8 Bond Edition

Land Rover SV Bespoke je kreirao novo izdanje Land Rover Defender V8 Bond Edition za proslavu 25. filma o James Bondu, „Nije vreme za umiranje“ , uoči svetske premijere krajem ovog meseca. Dostupni za naručivanje modeli Defender 110 ili 90 inspirisani specifikacijama Defendera koji se pojavljuju u filmu „Nije vreme za umiranje“, ‘nevidljivi’ Defender V8 Bond Edition uključuje prošireni crni paket sa 22-inčnim aluminijskim felnama Luna Gloss Black, prednji deo sa potpisom Xenon Blue kočionih klešta i znak ‘Defender 007’ na zadnjem delu vozila. Elementi izrade ‘po meri’ odnose se na praktičan enterijer, sa osvetljenim ‘Defender 007’ gazištima i posebno razvijenom animacijom pokretanja ekrana osetljivim na dodir za intuitivni infotainment sistem Pivi Pro, koja odaje počast dugogodišnjem partnerstvu Land Rovera i James Bond franšize. Noću će kupci videti i jedinstvenu grafiku pristupnog svetla „007“. Ekskluzivno dostupan za samo 300 kupaca širom sveta, unutrašnjost Defendera V8 Bond Edition sadrži lasersku gravuru sa detaljima da je ‘Jedan od 300’ i logotip SV Bespoke. Svako vozilo u prodaju puštaju stručnjaci za personalizaciju vozila u kompaniji SV Bespoke iz Velike Britanije.


Finbar McFall, direktor brenda Land Rover, je rekao: “Land Rover Defender V8 Bond Edition ekskluzivno je predstavljanje najmoćnijeg Defendera ikada napravljenog, inspirisanog vozilima u filmu „Nije vreme za umiranje“ . Predstavlja susret dva velika britanska brenda i jedinstvena je proslava 38-godišnje saradnje Land Rovera sa James Bond franšizom.”

Defenderi su u središtu akcije u filmu „Nije vreme za umiranje“ zajedno sa dva Range Rover Sport SVR-a. Takođe i modeli Range Rover Classic i Land Rover Series III su u filmu koji će se u bioskopima širom sveta prikazivati od 30. septembra 2021. godine.

Zasnovano na nedavno predstavljenom modelom Defender V8, Bond Edition pokreće 5,0-litarski benzinski motor sa 525 KS, koji proizvodi 525 KS, 625 Nm obrtnog momenta i upravljanje preko osmostepenog automatskog prenosnika brzine. Defender V8 90 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 4,9 sekundi (0-100 km/h za 5,2 sekunde) uz maksimalnu brzinu od 240 km/h.

Nudi nove nivoe performansi i angažmana vozača kombinujući V8 sa stručno razvijenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine kako bi stvorio najbrži i najdinamičniji Defender do sada.

Sa jedinstvenim podešavanjem vešanja i prenosnika brzine, uključujući prilagođene opruge i amortizere te novi elektronski aktivni zadnji diferencijal, Defender V8 pruža agilnije i privlačnije upravljanje sa pojačanom kontrolom karoserije – sve to prati karakterističan V8 zvuk sa nabojem.

„Nije vreme za umiranje“  režira Keri Džodži (Cary Joji Fukunaga), a glumi Danijel Krejg (Daniel Craig), koji se vraća da odigra svoj peti i poslednji film u ulozi Džejmsa Bonda 007 Jana Fleminga. Film će početi sa prikazivanjima u bioskopima od 30. septembra 2021. godine u Velikoj Britaniji preko Universal Pictures International i u SAD-u 8. oktobra 2021. godine, od strane Metro Goldwyn Mayer -a (MGM) pod oznakom United Artists Releasing. Planirana premijera za Srbiju najavljena je za 07. oktobar.

 

Land Rover Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *