Otvoren Honda prodajno-servisni centar u Nišu

Kompanija Car Box iz Niša je otvorila Honda prodajno – servisni centar i time postala deo ovlašćene dilerske mreže, generalnog zastupnika i distributera Honda vozila za Srbiju i Crnu Goru, kompanije Delta Automoto iz Beograda. Novi prodajno – servisni centar se nalazi na adresi  Bulevar Cara Konstantina br. 80-82. i u svojoj ponudi ima aktuelni Honda SUV model CR-V, kao i hečbek model Civic. Takodje u novom salonu su dostupni i Honda motocikli od kojih se izdvajaju: Forza 750, Africa Twin, X-ADV, dok je ostale modele moguće poručiti.

Car Box je kompanija koja posluje od 2016. godine, a zaposleni imaju dugogodišnje iskustvo u prodaji i servisiranju vozila, što će doprineti da ljubitelji Honda brenda moći pored kupovine svoja HONDA vozila da servisiraju u jedinom ovlašćenom servisnom centru na jugu Srbije uz sve pogodnosti i obučene servisere.

Podsećamo da pored prodajno-servisnog centra Honda vozila i motocikala u Beogradu, Honda svoje zastupništvo ima i u Novom Sadu, Podgorici i sada u Nišu.

 

Honda Srbija

One thought on “Otvoren Honda prodajno-servisni centar u Nišu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *