Vozila koja mladenci najčešće biraju za venčanje

Venčanje za mladence predstavlja najlepši i najveseliji dan u životu. Isto tako, dani koji vode do venčanja uglavnom su provedeni u organizaciji svih potrebnih detalja, pa su samim tim puni stresa.

Pored svih obaveza oko same ceremonije, restorana, dekoracije i ostalih detalja, ne stižete da uživate u poslednjim danima pred sudbonosno “da”. Međutim, nema nikakve potrebe da sve to sami radite. Angažujte profesionalce koji će organizovati venčanje i pretvoriti vaš dan u bajku koju ćete zauvek pamtiti.

U današnje vreme je sve popularnije iznajmljivanje vozila po želji, sa natpisom “upravo venčani”, kojim  ćete se voziti od crkve ili opštine do restorana. Ceo doživljaj upotpuniće i fotograf koji će vam napraviti profesionalne fotografije na lokaciji po želji i vaš dan učiniti jos posebnijim.

U nastavku teksta pogledajte prevozna sredstva koja mladenci najčešće biraju, i među njima  pronađite ono koje će biti deo jednog od najbitnijih dana u vašem životu.

#1 Oldtajmeri – romantično vraćanje u prošlost

Jedan od najčešćih izbora budućih supružnika su upravo oldtajmeri. Zbog svog elegantnog, romantičnog i posebnog izgleda, ovi automobili su pravi izbor ako želite da na trenutak zakoračite u prošlost i imate venčanje kao na filmu.

Jedan od najpopularnijih modela za iznajmljivanje je Rolls Royce Corniche, poznat kao najluksuzniji kabriolet na svetu. Svojim posebnim dizajnom, elegancijom i jedinstvenošću, ovaj automobil neće nikog ostaviti ravnodušnim.

Takođe, među automobilima koji se najčešće iznajmljuju je i Bentley R Type. Predstavlja simbol posleratnog luksuza i brzine, prestiž i vozilo koje se odlikovalo velikim tehnološkim iskorakom. U odnosu na druge se razlikuje po tome što se pali na dugme. Sa obzirom da poseduje klimu, odličan je izbor ako je vaše venčanje tokom vrelih, letnjih dana.

Ukoliko ste sportskog duha i želite automobil koji će oslikati vaš duh i više vam pristajati, onda je za vas Jaguar SS100 pravi izbor. Ovaj automobil je u svoje vreme bio jedan od najbržih na tržištu, a svojim prefinjenim i luksuznim izgledom, važio je za automobil koji je vozila elita.

Buick Roadmaster je idealna opcija ako tražite oldtajmera koji ima prostraniju unutrašnjost,pa će mlada bez poteškoća sa hailjinom moći da uživa u udobnosti ove vožnje.

#2 Limuzine – pojava koja ostavlja bez daha

Prvo na šta se pomisli kada se kaže limuzina je VIP prevoz, crveni tepih i ekskluzivnost. Ukoliko želite luksuzni doživljaj, šampanjac i komfor, onda je možda limuzina najbolja opcija za vas. Iznajmljivanje limuzine predstavlja savršen način da se za svoj dan osećate posebno.

Prilikom odluke da iznajmite limuzinu morate voditi računa o ruti kojom će se  kretati, jer limuzine zbog svoje dužine ne mogu ići svim putevima. Možete odabrati klasičnu belu boju, koja se najčešće bira za svadbe ili crnu, koja predstavlja klasičnu eleganciju. Sa obzirom da u limuzinu može stati veliki broj ljudi, u vožnji vam se mogu pridružiti i kumovi, porodica ili prijatelji.

#3 Luksuzni automobili – zakoračite u sledeće poglavlje života sa stilom

Ako volite modu, udobnost i prestiž, možete izabrati neki od luksuznih automobila koji ste oduvek želeli da vozite, i barem na dan ostvarite sebi želju. Što se tiče luksuznih automobila, izbor je veliki. Bez obzira da li volite velike ili male automobile, sportske ili džipove, ili imate omiljenu marku automobila, sigurno ćete pronaći onaj koji želite.

Među džipovima koje mladenci biraju najpopularniji su Porsche Cayenne, BMW X5 i BMW X6 u beloj ili crnoj boji. Od manjih sportskih automobila najčešće biraju Audi S5 Cabrio, Porsche Panamera ili Mercedes E klase.

#4 Elegantne kočije za venčanje iz bajke

Ukoliko želite venčanje kao iz bajke, i doživljaj koji će svi pamtiti, onda se na vašem venčanju pojavite u elegantnim kočijama. U zavisnosti od paketa koji uzmete kočije će vući 2, 4 ili 5 konja. Dizajnirajte sami svoju kočiju, kao što ste oduvek zamišljali.

Put do restorana provedite u laganoj vožnji ispijajući omiljeni šampanjac i slušajući omiljenu muziku. Ukoliko želite da vam se u ovoj nezaboravnoj vožnji pridruže i vaši kumovi, to je moguće odabirom kočije u koju staje više osoba.

#5 Motori – za večite buntovnike

Ako ste avanturisti, spontani, volite neobične stvari i želite da iznenadite sve goste, na vašem venčanju se pojavite na motoru i sigurno ćete na sve ostaviti utisak.

Ova maštovita i neobična ideja, poslednjih godina postala je sve češći izbor mladenaca. Spontanost i opušteni duh ovog prevoznog sredstva ostaviće poseban pečat na vaš najbitniji dan, koji će svi prepričavati.

Nadamo se da smo vam pomogli da se odlučite za prevozno sredstvo sa čijom će vožnjom započeti vaš veliki dan. Pri odabiru vozila imajte na umu samu tematiku venčanja, da bi se što bolje uskladili. Svakako ne sumnjamo da ćete pronaći ono savršeno, kojim ćete se pojaviti na vašem venčanju sa stilom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *