Zimska besplatna provera vozila za sve vlasnike vozila brendova koje zastupa FCA Srbija

Mopar tim kompanije FCA Srbija organizuje besplatnu zimsku proveru za sva vozila FCA grupacije: Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Jeep, Chrysler, Dodge, Abarth i poziva vlasnike da je iskoriste do 31.12.2021. godine.

MOPAR nastavlja sa dobrom praksom brige o klijentima podsećajuću na važnost održavanja vozila i poziva sve vlasnike da bez obzira na starost vozila, bilo da su njihova vozila u garantnom ili van garantnog roka, da se jave najbližem ovlašćenom servisu.

Pod sloganom “Budite spremni za zimske dogodovštine!” i ovogodišnji Winter Check-up podrazumeva besplatnu proveru vozila u 11 tačaka, konkretno: wiTECH kontrolu centrale ubrizgavanja; proveru stanja pneumatika; akumulatora; ventilacionog (rashladnog) sistema, rashladne tečnosti; nivoa ulja u motoru; kočnog sistema – nivoa ulja, vizuelni pregled kočnica; kontrolu metlica brisača; prednje svetlosne grupe i signalizacije; prednjeg i zadnjeg trapa; upravljačkog sistema kao i vizuelni pregled vozila.

U slučaju uočenih dodatnih potreba za intervencijom na vozilu, vlasnik može da računa na popust na rad u servisu u iznosu 10%, kao i na popust na originalne rezervne delove koji, zamenjeni u okviru kampanje, iznosi 10%.

 

https://www.fiat.rs/promocije/zimska-provera-vozila

https://www.jeep.rs/jeep-promocije/zimska-provera-vozila

http://www.fiatsrbija.rs/servis-i-usluge/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *