500X razloga da postanete član porodice FIAT 500!

 

Porodica 500 upravo je postala još atraktivnija, a model FIAT 500X dostupan je i povezan sa svim vašim digitalnim nalozima putem novog sistema – Mirror. Već dobro poznati moderan dizajn porodice 500, primenjen je na savremeni krosover,  u potpuno novoj Mirror verziji.

Sledeći potrebe ljudi koji idu u korak sa savremenim tehnologijama i čiji je urban način života neodvojiv od telefona, a biti „online“ je nešto što se podrazumeva,  500X sada obuhvata i Mirror tehnologiju. Model FIAT 500X efikasno integriše savremene tehnologije putem sistema Mirror  koji povezuje Vaš telefon sa 7” Touchscreen multimedijalnim sistemom koji sadrži Apple CarPlay i Android Auto™ funkcije

Za one istinske ljubitelje urbane vožnje i stila, čiji je automobil odraz njihovog karaktera, iz ponude izdvajamo 500X Lounge. Ovaj najviši nivo opreme uključuje:

– 17“ aluminijumske felne;
– Automatski klima uređaj sa dve zone;
– Parking senzore;
– Cargo box;
– Naslon za ruku;
– Lumbalnu podršku za vozača;
– Instrument tablu i retrovizore u boji vozila i još mnogo toga.

Sve ono o čemu ste sanjali godinama, sada je pristupačnije nego ikad i dostupno po ceni od 14.990€. Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i postanite član porodice Fiat 500!

Za više informacija posetite nas na  https://www.fiatakcija.com/500x-mirror/  ili se obratite najbližem  ovlašćenom dileru, gde možete zakazati test vožnju.

 

Fiat Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *