Abarth postavio Ginisov rekord™

 

Abarth je postavio Ginisov rekord™ za najveće digitalno okupljanje ikada, zahvaljujući svim fanovima koji su učestvovali time što su postavili 868 fotografija svojih automobila na posebno napravljenu Fejsbuk stranicu, tokom jednog sata

Velika porodica fanova Abarthisti nastavlja svima da pruža toplu dobrodošlicu, čak i ove godine kada je događaj povodom Dana Abarth-a održan u virtuelnom obliku. I zaista, zajednica je omogućila brendu Abarth da obori Ginisov rekord™. Ljubitelji Abartha-a okupili su se na mreži na spektakularnom onlajn događaju, koji je postao najveće digitalno okupljanje na svetu: taj rekord je osvojio Abarth digitalni dan. Da bi se osvojilo ovo prestižno priznanje, bio je neophodan doprinos svih fanova koji su postavili fotografije svojih automobila, za samo jedan sat, na posebno napravljenu Fejsbuk stranu. Ukupno 868 fotografija je postavljeno, a svaka od njih bila je izraz jedinstvenog stila najličnijih tumačenja koncepata nadogradnje, performansi i personalizacije.

U Abarth digitalnom danu je učestvovala i Ilenija Bakario (Ylenia Baccario), sa radio programa Tutto easurito (Rasprodato) na Radiju 105, kao prezenter prenosa uživo, kao i DJ Fabio Liuci (Fabio Liuzzi), takođe sa Radija 105, a tu je bila i digitalna kreatorka Ema Motorsport, koja se priključila onlajn događaju i nastupila uživo iz radionice Officine Abarth, otkrivajući retke eksponate iz Abarth kolekcije publici.

Nije nedostajalo performansi i zabave, u tipičnom Abarth stilu: kako bi se brend približio ljubiteljima. U međuvremenu, Abarth zajednica nastavlja da se širi po celom svetu: trenutno postoji 87 zvaničnih klubova, sa više od 5.000 članova – a zajednici „Škorpiona“ pripadaju i mnogi drugi – tokom četiri godine aktivnosti u EMEA regiji, zajednica je prikupila 139.000 pratilaca. Prijave su i dalje otvorene na veb-sajtu, besplatno, scorpionship.abarth.com.

 

FCA Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *