“ALLURE” je samopouzdanje – Novi PEUGEOT 2008 stigao u Srbiju!

Lansiran krajem 2019. godine i sa skoro 700.000 proizvedenih jedinica, PEUGEOT 2008 je uvek bio na podijumu u pogledu prodaje SUV-a u B segmentu u Evropi i čak je bio na vrhu te liste 2021. godine.

Kupce PEUGEOT-a 2008 privlači pre svega njegov snažan dizajn, koji se generalno opisuje kao elegantan, moćan i robustan. Takođe cene njegovu svestranost i agilnost, što 2008. čini SUV-om posebno pogodnim za aktivne porodice.

Novi, redizajnirani SUV 2008 naglašava svoj karakter kroz svoj izrazito moderan, elegantan i asertivni dizajn. Inscenacija prednjeg kraja i inovativna reinterpretacija trokrakog svetlosnog potpisa na prednjem i zadnjem delu dodatno jačaju snažnu ličnost ovog najprodavanijeg SUV-a.

Ovaj model sada je dostupan i u Srbiji u svim Peugeot ovlašćenim salonima. Rata će iznositi 169e mesečno, fiksna kamata (50% učešće, NKS 6,99%, period otplate 84 meseca). Pomenuta kalkulacija važi za Active paket opreme sa 1.2, 100ks benzinskim motorom.

“ALLURE”: pouzdan SUV dizajn za još jaču ličnost.
“EMOTION”: neuporedivi PEUGEOT i-Cockpit® je više nego ikada sastavni deo užitka u vožnji.
“EXCELLENCE”: novi standard u elektrifikaciji i povezivanju.

Zakažite test vožnju i osetite jedinstvenost i samopouzdanje ovog modela. Pronađite najbližeg ovlašćenog PEUGEOT prodavca na peugeot.rs i upoznajte novi 2008 odmah.

 

Peugeot Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *