Beograd Classic Car Show 2017 – raj za vid, sluh i dodir

Našu prestonicu će ovog vikenda obogatiti jedan događaj, koji će obradovati mnoge građane, a najviše zaljubljenike u četvorotočkaše. Naime, sedmi put u Beogradu u okviru manifestacije Chivas 24 sata Elegancije subota, 2. septembar, je u znaku „Beograd Classic Car Show-a 2017“ na kome će biti predstavljeni jedni od najunikatnijih automobila u vlasništvu stranih i domaćih kolekcionara. Kako je ulaz besplatan, svako će imati priliku da vidi, dodirne i oslušne neke od najsavršenijih i najpoznatijih oldtajmera na svetu.

Od 12 sati počeće „Konkurs Elegancije – Concours d’Elegance 2017“, odnosno izložba najlepših modela klasičnih automobila, odabranih specijalno za ovu priliku, a koji je besplatan i otvoren za publiku. Ove prelepe automobile ocenjivaće stručni žiri, kojim će predsedavati poznati kolekcionar Anthony Hertzberger iz Amsterdama, birajući najbolje u različitim kategorijama, što će kulminirati svečanom dodelom nagrada i proglašenjem CHIVAS Best of Show 2017 u popodnevnim satima. U konkurenciji među domaćim su i sledeći vrhunski svetski kolekcionari sa svojim raritetnim, klasičnim automobilima:

  • Jedan od najcenjenijih kolekcionara Evrope, Ion Tiriac, famozni teniski menadžer i poslovni čovek, otkriva još jednu svoju pasiju, a to su klasični automobili i predstavlja zvezdu svog muzeja Tiriac Collection na 24 sata Elegancije u vidu Rolls Royce Phantom II iz 1937. godine;
  • Iz Monte Karla nam stiže delegacija kluba Rolls Royce Azure i predsednik kluba Juan Tamenne sa svojim lepotanima od metala;
  • Franco Lombardi sa Ferrari Dino, trkačkim biserom, podsetiće na 70 godina marke, kao i kolekcionar Nikola Livon sa spektakularnim Ferrari 275 GTB/2;
  • Spektakularni istorijski modeli Rolls Royce Corniche cabriolet vlasništvo Saše Hrovata iz Slovenije;
  • Pobednik Concorso d’Eleganza Alla corte dei Medici iz Firence, Gianni Morandi, dovodi svog prekrasnog cabrio Fiat-a.

Na prelepom platou iza zdanja Beograda na Vodi u 12.30 časova biće otvorena i izložba dizajna prvog srpskog superautomobila AQOS, koji je dizajnirao naš proslavljeni automobilski dizajner Saša Milovančević.

U 17.30 časova, ispred Beograda na Vodi (Gallery walk) će prošetati dame sa najlepšim šeširima u izboru za Najlepši šešir koji se organizuje sa delegacijom humanitarnog udruženja Amitie sans Frontiere iz Tokija i Monte Karla, i to kao uvod za CHIVAS Best of Show 2017dodelu najprestižnijih nagrada kolekcionarima oldtajmera, u okviru „Belgrade Concours d’Elegance 2017“.

Ovi prekrasni automobili će čekati sve posetioce ispred Beograda na Vodi, sutra 2. septembra od 11-19h. Dođite da se uverite da li je pobedio najlepši automobil ovogodišnjeg konkursa!

 

Izvor: Halo Oglasi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *