BMW kupci u poseti sedištu kompanije BMW

BMW Financial Services je, posle tromesecne kampanje, odabrane kupce iz Srbije obradovao putovanjem u sedište kompanije BMW. Tokom trodnevne posete Minhenu klijenti su obisli BMW Welt, BMW Muzej i fabriku automobile, i izbliza se upoznali sa svim vrednostima svog omiljenog Brenda.

“Jedan od najjačih utisaka na mene je ostavila zgrada BMW Welta. Postavka modela unutar nje je fascinantna i zaista govori puno o bogatoj istoriji i moći brenda BMW.“ izjavio je, sumirajući utiske, Milenko Popović, jedan od klijenata koji je imao priliku da doživi BMW na ovaj poseban način.


Tokom ove posete klijenti su, pored ostalih sadržaja, imali priliku i da se voze jednim od najnovijih BMW modela po sopstvenom izboru. Milenko Popović priznaje: “Veliki sam fan automobila uopšte i vozio sam zaista mnogo različitih brendova. Ono sto je najveća vrednost BMW vozila je direktan osećaj povezanosti vozača i automobila, što je kod BMW sportskih modela još izraženije. Svaki BMW model kao da vam daje do znanja da želi da ga vozite, a ne da budete voženi u njemu.“


BMW Financial Services zahvaljuje još jednom svojim kupcima na vernosti, sa željom da ovakvih poseta kojima se na najbolji dočarava BMW brend, bude još više u budućnosti.

BMW Srbija/ Delta Motors PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *