BMW Serije 1 specijalna ponuda

U čast jubileja, 100 godina BMW brenda, BMW Srbija pripremio je rođendanske uslove za kupovinu modela BMW Serije 1, koji podrazumevaju pakete uštede od 3.000€ i važe za ograničen broj vozila dostupnih za isporuku odmah.

Paketi uštede za BMW Serije 1 odnose se na verzije Classic, Sport, Urban i M paket, opremljene bogatom dodatnom opremom. Klijenti imaju mogućnost da izaberu paket koji najbolje odgovara njihovom stilu, a izborom bilo koje ponuđene verzije ostvaruju uštedu od 3.000€. Broj akcijskih vozila je ograničen, ali odmah dostupan za isporuku.

p90171278_highres

Osim specijalnih uslova za kupovinu BMW Serije 1, zainteresovanim klijentima je omogućeno da do novih BMW automobila dođu putem zamene vozila po principu „staro za novo“ u okviru BMW Premium Selection programa, koji nudi stimulativne uslove otkupa vozila.

p90171263_highres

BMW Serije 1 dostupan je za test vožnju u BMW prodajnim salonima. Za više informacija o specijalnoj ponudi posetite sajt www.bmw.rs.

Delta Motors je uvoznik i distributer programa BMW i MINI vozila za tržišta Srbije i Crne Gore. Delta Motors obezbeđuje distribuciju vozila, servis, prodaju originalnih rezervnih delova i aksesoara za vozila iz game BMW i MINI, kao i uslugu BMW Premium Selection koja podrazumeva otkup i zamenu vozila po principu staro za novo.

p90171257_highres

 

Delta Motors / BMW Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *