Brend Chery najbolji kineski proizvođač automobila na listi 50 najboljih kineskih proizvođača na globalnom tržištu za 2023!

Izveštaj „Top 50 kineskih proizvođača među globalnim brendovima za 2023.“ je analitički izveštaj sa velikim autoritetom i referentnom vrednošću. Da bi se pravilno procenili stavovi svetskih potrošača o kineskim brendovima, lista integriše MDS analizu modela a pokriva i Google onlajn korisnike.

Istovremeno se beleži saobraćaj na web sajtu brenda, aktivni korisnici aplikacije, kao i indeksi Google i YouTube pretraga. Upoređivana su sa lokalnim brendovima na inostranim tržištima 234 brenda kandidata u 15 kategorija, kao što su kućni aparati, potrošačka elektronika i automobili, a odabrano je 50 najboljih kako bi se precizno izmerila percepcija inostranih korisnika o globalnim kineskim brendovima koji su u usponu. Snagu 50 najboljih brendova čine tri glavne dimenzije: „značenje“, „diferencijacija“ i „aktivacija“. Generalno, ovo pokazuje da što je brend rangiran kao snažniji, to je veća spremnost korisnika da odaberu taj brend.

Do sada je Tiggo 8 familija stekla poklonike i poverenje među više od 800.000 korisnika širom sveta. Ona nije samo šampion u prodaji srednjeg SUV segmenta iz asortimana svog brenda, već i šampion u prodaji SUV-a sa 7 sedišta iz asortimana ovog brenda. U mnogim zemljama i regionima, uključujući Brazil, Rusiju, Katar, itd, Tiggo 8 familija takođe je ocenjena kao najbolji SUV. Izvozi se u više od 80 zemalja i regiona, obogaćujući novim iskustvom vožnje potrošače širom sveta.

Kantar i Google zajednički su objavili listu 50 najboljih kineskih proizvođača među globalnim brendovima za 2023. Chery je najbolje plasirani kineski proizvođač automobila a 14. je na ukupnoj listi i ovaj brend je ostvario veliki rast. Od osnivanja, Chery je implementirao strategiju globalizacije i uvek se oslanjao na razvoj zasnovan na tehnologiji, sa korporativnom vizijom izgradnje automobilskog brenda koji ima međunarodnu konkurentnost i uticaj. Nakon 26 godina razvoja, prodajna i servisna Chery mreža pokriva više od 80 zemalja i regiona i ima više od 12 miliona korisnika širom sveta.

U isto vreme, Chery je preduzeo niz društveno korisnih aktivnosti na globalnom tržištu, uključujući zeleni razvoj, zaštitu životne sredine, socijalnu zaštitu, obuku osoblja i drugo, s nadom da će kontinuiranim naporima doprineti društvu i obezbediti bolje proizvode i usluge za potrošače širom sveta.

 

Chery Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *