Corsa „preparkirana“ iz ženevske u beogradsku halu

Nova Corsa pravo iz Ženeve stiže na beogradski Salon automobila, a za srpsku publiku premijerno će biti predstavljen i model Karl. Na štandu ovog renomiranog brenda naći će se i brojni drugi modeli, po kojima je ovaj proizvođač poznat decenijama unazad.

Nova Corsa je magnetno privlačna zbog izvajanih kontura. Ima sportsku masku, profilisane farove, fluidnu liniju krova, moćne zadnje proporcije. Pritiskom na dugme i otvaranjem krovnog prozora može se uživati na svežem vazduhu i suncu, ili u mesečini i zvezdama. Otvor krovnog prozora je veliki, ali spojler za usmeravanje vazduha štiti od promaje. Napredna aerodinamika i specijalno dihtovanje sprečavaju buku od vetra, a tu je i integrisana roletna.

msa2015_opel-corsa

Kupci mogu iz Kolor edicije da kombinuju i uklapaju boje za svoju novu Corsu. Mogu je opremiti važnim paketom sa sportskim sedištima, kožnim volanom i specijalnim točkovima od lake legure od 16’’.

Opel je za Sajam automobila pripremio akcijske cene i posebne načine finansiranja, kao i produženu garanciju – do četiri godine ili do pređenih 120 hiljada kilometara.

 

Beogradski sajam

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *