CUPRA Formentor VZ5: maksimalan izraz performansi za ljubitelje automobila

CUPRA se nikada nije plašila da redefiniše segmente i uvede nove ideje. CUPRA Formentor pravo je  SUV vozilo, sa sportskom esencijom hečbeka, u obliku kupea. Njegov dizajn odgovara potrebama današnjih kupaca, a snagom i spektrom ponude izdvaja se u odnosu na druge.

CUPRA Formentor VZ5 dobijaće snagu iz motora sa pet cilindara, dajući mu još bolje performanse, poboljšavajući ionako uzbudljivu dinamičnu vožnju za sve ljubitelje automobila. Ovaj model biće spona između trkačkih i drumskih automobila.

„CUPRA Formentor predstavlja suštinu brenda, ali sada je u porodici model sa još ekstremnijm petocilindričnim motorom – zajedno sa sedam drugih pogonskih sistema, uključujući performanse PHEV – označiće ga kao pravo vozilo entuzijasta. – Nadamo se da ćemo ovim modelom dopreti do novih ljubitelja CUPRA modela“ izjavio je Vaine Griffiths, predsednik CUPRE i SEAT-a.

Brend CUPRA slavi treći rođendan  22.februara gde će između ostalih velikih najava, predstaviti ovaj jedinstveni model.

Vreme je da sačuvate datum i pripremite se da čujete više o CUPRA Formentor VZ5, ultimativnom izrazu CUPRE sa srcem napravljenim od pet cilindara.

 

Seat Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *