Cupra i SEAT na 55. Međunarodnom salonu automobila

Veliko nam je zadovoljstvo da vam na ovogodišnjem sajmu automobila predstavimo najmlađi brend Volkswagen porodice, brend CUPRA. Brend sportskih performansi koji iz Barselone inspiriše svet ljubitelja automobila zvanično je predstavljen 2018. godine i iz godine u godinu beleži sjajne rezultate i rast popularnosti kako u svetu tako i kod nas.

Na izložbenom prostoru CUPRA predstavljen je model Formentor fantastičnih sportskih performansi, snage 310 KS, sa maksimalnim obrtnim momentom od 400 NM i sa pogonom na sve točkove. Savršen automobil za vozače koji zahtevaju stil, performanse i inovacije. Pored ovog modela visokih performansi, predstavljen je i model Formentor snage 150KS sa automatskim DGS menjačem a koji u toku trenutne Welcome to CUPRA sajamske ponude može da se finansira po ceni od 29.980 eur u saradnji sa Porsche Finansijskom Grupacijom.

Glavna zvezda ovogodišnje CUPRA postavke na sajmu automobila je model CUPRA Leon Boost. CUPRA koja je najbliža asfaltu. Sportski, kompaktni automobil sa 100% CUPRA DNK pruža potpuno drugačiji osećaj vožnje u ovom segmentu. Spisak standardne opreme ovog modela je zaista veliki i omogućava u isto vreme i sigurnu i zabavnu vožnju. Posetioci će premijerno imati priliku da se upoznaju sa ovim automobilom upravo na ovogodišnjem sajmu.

Važna informacija za potencijalne klijente je svakako i lager vozila koji je obezbeđen za brzu isporuku svih CUPRA modela.

Potpuni doživljaj ovog nekonvencionalnog brenda na sajmu u Beogradu upotpunjuje i potpuno električni CUPRA Born. Ovaj model dokazuje da se performanse sportskih automobila i elektrifikacija savršeno uklapaju. Početak prodaje ovog izuzetnog automobila se očekuje na našem tržištu do kraja godine. Kao i svi brendovi Volkswagen grupacije, CUPRA takođe planira rast porodice električnih automobila, lansiranjem čak tri potpuno nova električna modela do 2025.godine: CUPRA Terramar, Tavascan i CUPRA UrbanRebel.

Marka SEAT se predstavlja na ovogodišnjem sajmu modelima Arona i Tarraco, automobilima koji su se već dokazali na našim putevima. Arona, urbani SUV za život u pokretu, inovativnim dizajnom upotpunjenim modernom tehnologijom predstavlja jedan od najprodavanijih modela marke SEAT. Model Tarraco u nivoima opreme Style, Excellence pa sve do FR nivoa, snage motora od 150 – 245 KS, u varijantama sa 5 i 7 mesta za sedenje, pruža ogroman broj mogućnosti i nudi izbor svakom potencijalnom kupcu.

Kompanija Porsche SCG je za ovogodišnji sajam pripremila posebne pogodnosti za kupovinu SEAT automobila a takođe i u saradnji sa Porsche finansijskom grupacijom, veoma atraktivne
ponude finansiranja. Više informacija o ponudi, rokovima isporuke i uslovima kupovine možete saznati na salonu automobila od 22.do 28. marta u hali 1 ili kod ovlašćenih SEAT i CUPRA dilera.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *