DELTA MOTORS proslavio 10 godina poslovanja kompanije i 100 godina postojanja BMW brenda

Delta Motors je velikom žurkom obeležio dva jubileja, 100 godina BMW brenda i 10 godina kompanije Delta Motors. Proslavi je prisustvovalo više od 500 zvanica, klijenata, poslovnih partnera i gostiju iz sfere javnog života. Ambijent inspirisan porukom “Uzbudljiv vek je pred nama” sinoć je pokazao smer kojim će se BMW brend kretati u budućnosti.

U pozdravnom govoru generalna direktorka Aleksandra Đurđević istakla je da BMW brend već jedan ceo vek oblikuje budućnost sa jedinstvenom vizijom da stvara neponovljivo zadovoljstvo u vožnji. Takođe, Aleksandra se zahvalila kompaniji BMW na uspešnoj, desetogodišnjoj saradnji kao i lojalnim klijentima BMW brenda.

bmw-the-next-100-years-3583

Heike Pfeil, regionalni menadžer BMW grupe, ovom prilikom naglasila je da Delta Motors daje pravi primer svojim odnosom i negovanjem brenda celom regionu, što potvrđuju i česte posete drugih zemalja koje se obučavaju na primeru domaćeg poslovanja.

Delta Motors, članica Delta Holding grupe, generalni je zastupnik BMW grupe na tržištu Srbije i Crne Gore od 2006. godine. Kompanija posluje u oblasti uvoza automobila i motocikala, kao i razvoja auto centara u kojima su na jednom mestu objedinjeni prodajni saloni po najvišim i najmodernijim BMW standardima, servisi i prodavnice rezervnih delova.

 

Delta Motors PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *