ESET Clio Cup na Slovakiaringu – Petar Miloradović na postolju

Minulog vikenda na Slovakiaringu u Slovačkoj održano je nadmetanje ESET Klio kup na kojem je Petar Miloradović odličnim nastupom osvojio treće mesto u internacionalnoj konkurenciji. U premijernoj sezoni, na drugoj trci i uslovno rečeno nepoznatoj stazi majstor volana iz Topole domogao se ovog puta najnižeg stepenika na pobedničkom postolju, a sezona je tek pred njim.

– Ovo mi je bio drugi trkački vikend u premijernoj sezoni ESET Klio kup takmičenja, sa novom trkačkom spravom na stazi meni manje poznatoj. Prvi takmičarski vikend pre nešto više od mesec dana u Mađarskoj bio mi je vatreno krštenje što bi se reklo, i tada sam osvojio jedno šesto, odnosno sedmo mesto. Ovog vikenda sam se popeo na pobedničko postolje, istini za volju na treći stepenik, ali to je sasvim sigurno uspeh, ako uzme u obzir da mi je ovo druga trka u internacionalnoj konkurenciji.

Pored tima mehaničara za uspeh u Slovačkoj veliku zaslugu i ujedno zahvalnost imaju: ASU TIME, Mind Group, Džokej, Klisura Trans, Promoter Mladenovac, Car Wash 11, Tehnički pregled Miloradović, Sića Kralj i naravno moja porodica. Sledeća trka na program je početkom avgusta u Češkoj na autodromu Most – rekao je Petar Miloradović.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *