FAS izlaže modele za različite namene

FIAT Automobili Srbija na predstojećem Sajmu izložiće nekoliko novih modela. Pripremljene su dve verzije modela FIAT 500x. U verziji Off-road look njegov legendarni dizajn evoluirao je u izgled terenskog vozila, uz superioran osećaj udobnosti i najsavremeniju tehnologiju. FIAT 500x City-look ima očaravajući dizajn, koji je uvek karakterisao ovaj automobil, ali i najsofisticiraniju tehnologiju.

Nakon 50 godina na velika vrata se 2007. godine vratio FIAT 500L. On odiše duhom moderog vremena, kreiran je za ljude sa svih krajeva sveta i odražava optimističan i vedar italijanski karakter. Novi model je CNG.

msa2015_fiat500x

Posetioci Salona automobila premijerno će videti i FIAT Professional, model Doblo.

Iz FIAT-a nam stiže i novi model marke Jeep. U pitanju je najnoviji model Jeep Renegade, mali Jeep SUV. Zbog manevarskih sposobnosti on je odličan izbor za vožnju van grada, a zahvajujući njegovim off-road karakteristikama pogodan je za otkrivanje novih puteva.

msa2015_jeep_renegade_us

Ekskluzivno na Salon automobila stiže i Alfa Romeo 4C. Ovaj model je u Evropi premijerno predstavljen na nedavno održanom Sajmu automobila u Ženevi, a u prodaji bi trebalo da se nađe tokom leta.

msa2015_alfaromeo_4c

 

Beogradski sajam

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *