FCA Srbija kutak za najmlađe posetioce Salona automobila u Beogradu

Kompanija FCA Srbija će, prvi put, na 53. Međunarodnom salonu automobila, u Hali 4 Beogradskog sajma na štandu brenda FIAT, a u okviru svog korporativnog kutka, organizovati aktivnosti posvećene najmlađima u cilju podizanja svesti o važnosti zaštite dece u saobraćaju.

U okviru korporativnog kutka posetioci će imati prilike da vide maketu fabrike FCA Srbija u Kragujevcu, jednog od najmodernijih proizvodnih pogona u okviru FCA Grupacije širom sveta, aktivnosti koje se tokom godine sprovode za zaposlene i članove lokalne zajednice, kao i da posete dečiji kutak pod nazivom “Autić”.

Kutak je namenjen deci uzrasta od 4 do 7 godina i u njemu će svakoga dana mališani u pratnji odraslih moći da predahnu, crtaju i boje. U dečijem kutku biće posebno živo u nedelju 26. marta i nedelju 02. aprila u periodu od 10.00 – 12.00 časova, kada će biti sprovedena posebno osmišljenja aktivacija.

Kompanija FCA Srbija će uz podršku svojih partnera, kompanije „Moji brendovi“  tj. brendova Bambi, Moja Kravica, Aqua Viva i emisije Mali Dnevnik pokrenuti nagradni kviz  „Autić pitalica“.

Svi zaintresovani roditelji svoje mališane mogu da prijave počevši od današnjeg dana isključivo digitalnim putem, tačnije na Facebook stranici Fiat Srbija slanjem podataka u Inbox. Mališani koji budu prvi prijavljeni će, uz saglasnost svojih roditelja, moći da učestvuju u igri, ako posete Salon automobila u nedelju 26. marta, kada će biti organizovano snimanje pitalice na temu bezbednosti u saobraćaju i zdravog života. Video zapisi će potom biti objavljeni na zvaničnom FCA Srbija Youtube kanalu, kada će uslediti otvoreno glasanje. Proglašenje pobednika biće u subotu 01. aprila, dok će poslednjeg dana Salona automobila, 02. aprila, na štandu brenda FIAT biti oranizovan svečani edukativni i zabavni program, kada će i biti uručene nagrade učesnicima koji su osvojili naveći broj glasova. Glavna nagrada je brendirani FIAT bicikl, dok su nagrade za drugo i treće mesto FIAT ranac za vrtić i maketa modela Fiata 500L.

Detaljnije informacije o aktivaciji pronaći ćete na Facebook stranici Fiat Srbija https://www.facebook.com/FIATSerbia/

Podsećanja radi, kompanija FCA Srbija je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja sprovela, u sklopu svojih društveno odgovornih aktivnovosti, veliku nacionalnu kampanju Smart Kid, posvećenu bezbednosti dece u saobraćaju.

 

FCA Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *