FIAT na Međunarodnom sajmu motornih vozila u Ženevi 2018

 

Na Međunarodnom sajmu motornih vozila u Ženevi 2018.g., brend Fiat izlaže svoju gamu koja je veća i potpunija nego ikada pre, sa porodicama S-Design i Mirror koje nude rešenja za najmodernije zahteve u pogledu stila, karaktera i povezanosti.

Sajam motornih vozila u Ženevi imaće premijeru modela 124 Spider S-Design, pored modela Tipo sa petoro vrata i 500X S-Design. Sva ova vozila imaju drugačije odlike i posvećena su onim kupcima koji vole da pokažu avanturističku stranu svoje ličnosti tako što biraju automobil sa upečatljivim identitetom.

S-Design zaista jeste odgovor kompanije Fiat za sve one koji traže stil i sadržajnost uz savremeni, dinamični, prepoznatljivi karakter. U ovom paketu opreme, vozilo predstavlja jedinstvo sportskog duha, stila i zavodljivosti, sposobno da opčini svakog vozača na prvi pogled. Model ima jedinstveni karakter koji odražava ličnost mladog, avanturističkog kupca. Po prvi put, specijalna serija ostavlja svoj trage u gami modela kompanije FIAT i savršen je spoj oba sveta otelotvorena u brendu – funkcionalnu i emotivnu stranju proizvođača Fiat.

Međutim, u Ženevi Fiat ne nastupa samo sa modelom S-Design. Jedan deo štanda poslužiće za predstavljanje porodice Mirror, prve specijalne serije koja je prihvatila čitavu porodicu modela 500. Specijalne serije kompanije Fiat oduvek su bile posebna odlika brenda, jedan od ključnih razloga uspeha mnogobrojnih modela iz game proizvođača FIAT i povrh svega, odlika legendarnog modela Fiat 500, vozila koje se pojavljivalo u mnogim verzijama i koje je istraživalo najrazličitija mesta što je doprinelo njegovoj jedinstvenoj večnoj mladosti. U dugoj istoriji modela,  neke od najpoznatijih verzija uključuju 500C dizajniran od strane brenda Gucci, 500 dizajniran od strane brenda Diesel, 500 Riva i nedavno predstavljena serija povodom obeležavanja šezdesetogodišnjice ikone kuće Fiat.

Od svog prvog predstavljanja, Fiat 500 prekršio je sva pravila tradicionalnog modela tržišta, pokazujući da čak i malo vozilo može da iznedri porodicu pristupačnih i atraktivnih modela sposobnih da pruže nezamenljiv karakter i maksimalnu funkcionalnost i postignu odličan međunarodni uspeh koji ih pokreće dalje. Osamdeset odsto svih proizvedenih vozila Fiat 500 prodaje se van granica Italije i u 2017. g ikona brenda Fiat bila je vodeći automobil na tržištu osam zemalja sveta i bila je najprodavaniji automobil u još osam zemalja. Uz verzije 500L i 500X, Fiat 500 udaljava se od uobičajene klasifikacije u segmentu, kombinujući odlike iz različitih kategorija i stvarajući dva vozila koja postavljaju standarde u svojim segmentima. Na ovaj način, porodica 500 nudi tri veoma različita vozila u pogledu namene i karaktera, čime ispunjava zahteve svih kupaca i zadovoljava sve veću potrebu za novim iskustvima. Istovremeno, svi modeli iz porodice dele isti originalan i karakterističan uzbudljivi stil ikone brenda Fiat.

Zasigurno stil, pored tehnologije, predstavlja nesumljivu prednost nove specijalne serije Mirror, dostupne u čitavoj porodici 500, zahvaljujući radio sistemu UconnectTMHD Live sa ekranom od 7 inča visoke rezolucije osetljivim na dodir i sistemu game koji uključuje program Apple CarPlayTMi kompatibilnost sa programom Android AutoTM. Ovim se vožnja pretvara u sveobuhvatno životno iskustvo za vozača koji može u njemu da uživa potpuno bezbedan.

I tako, sa porodicama Mirror i S-Design, brend Fiat izlazi u susret potrebama tržišta i nudi svakom kupcu priliku da iskaže sopstveni identitet i kroz vozilo koje koriste.

Štand Fiat opremljen je velikim asortimanom dodataka i proizvoda razvijenim i osmišljenim od strane kompanije Mopar, kako bi svako vozilo bilo prilagođeno određenim zahtevima.

Porodica S-Design

Fiat 124 Spider S-Design

Premijeru u Ženevi imaće model Fiat 124 Spider, deo specijalne serije koja u središte pažnje stavlja dinamičnost i atletski karakter proslavljenog sportskog automobila kuće Fiat. Predstavljen sa bogatim paketom opreme Luxury, automobil će prikazati dodatne stilske detalje koji će zasigutno osvojiti ljubitelje visokih performansi i uzbuđenja koje pruža vožnja pod vedrim nebom. Mopar®, zvanični partnera za servis odgovoran za podršku nakon prodaje i korisničke usluge za brend Fiat, ugradio je ekskluzivan paket dodataka u svakom vozilu sa standardnim paketom opreme. Nova kolekcija uključuje zaštitni luk, prednji stub, i kućište za središnji retrovizor od poliranog čelika. Ovaj poseban izgled upotpunjuju specijalno dizajnirane lake alu-felne od 17 inča, trobojni žig na zadnjem delu automobila i crvena sportska samolepljiva traka koja ističe klasične bokove karoserije, nisko težište i pozicija sedišta nagnutih ka zadnjoj osovini, oblikujući siluetu sportskog automobila sa pedigreom.

Kao da stil nije bio dovoljan, elementi ugrađeni u automobil takođe su vrhunski. Model 124 Spider S-Design uvek nudi sledeću opremu kao deo standardnog paketa: četiri vazdušna jastuka, automatsku kontrolu klime, mp3 radio sa USB portom i četiri zvučnika, kožnim sedištima i volanom, nižu pozadinu i čelo kontrolne table sa vidljivim šavovima, tempomat i sistem pametnog ključa (Keyless Go). Vozilo takođe predstavlja i sistem za podizanje haube u slučaju nezgode sa pešakom, dupli hromirani auspuh i maglenke.

A, kada se motor upali, osećanja sama naviru: Fiat 124 Spider S-Design opremljen je pouzdanim četvorotaktnim turbo motorom od 1,4 litre sa tehnologijom MultiAir, koji isporučuje 140 konjskih snaga i 240 Nm obrtnog momenta i koji može da bude uparen sa šestostepenim automatskim odnosno ručnim menjačem. Performanse sa ručnim menjačem su izvanredne: najveća brzina je 215 km/h, dok je automobilu potrebno 7,5 sekundi da ubrza od 0 do 100 km/h (umesto 214 km/h i 7,6 sekundi, što su rezultati verzije sa automatskim menjačem). Sistem oslanjanja modela 124 Spider koristi raspored mehanizma u obliku duple potkovice u prednjem delu i višestruku vezu u zadnjem, posebno podešenoj radi veće stabilnosti pri kočenju i skretanju. Upravljanje je precizno i komande reaguju brzo, zahvaljujući električnom sistemu za pomoć pri upravljanju. Ukratko, spoj sistema za upravljanje i oslanjanje lakog rama, ravnomerno raspoređene težine i motora sa turbopunjačem obezbeđuje jednu dinamičnu vožnju. Elementi za prigušivanje buke i vibracija (NVH), uključujući i akustično prednje vetrobransko staklo, takođe doprinose da vožnja prođe tiho i glatko.

 Fiat 500X S-Design

Fiat 500X, sa paketom opreme S-Design trim, predstavlja dobitnu kombinaciju urbanog sportskog duha, stila i zavodljivosti, sposobnoj da opčini svakog na prvi pogled –jedinstveni karakter osmišljen da odražava ličnost mladih ljudi iz metropole.

U automobil koji će biti izložen, S-Design Cross, ugrađen je motor MultiAir visokih performansi od 1,4 litre koji isporučuje 170 KS i koji je uparen sa automatskim ADT menjačem i pogonom na sva četiri točka.

Njegova ekskluzivna mat boja ulepšana je ekskluzivnim detaljima sa Myron finišom od ispoliranog čelika, uključujući bočne štitnike, ručke za vrata, prednji spojler, ram zadnjih svetala, ručku za prtljažnik i kućišta za retrovizore. Model takođe nudi i zatamljeno staklo prtljažnjika. Vozilo izloženo na štandu dolazi sa dvobojnim felnama od 18 inča. Naposletku, tu su Xenon svetla, takođe sa ramom od poliranog čelika, koji daju modelu 500X brzo prepoznatljiv dinamičan i prodoran pogled. Ovi tamni detalji ponovljeni su i u dizajnu unutrašnjosti, na primer na kontrolnoj tabli i obliku kućišta centralnog tunela i na panelima za vrata. Unutar vozila su i posebno dizajnirana sportska sedišta S-Design sa ugraviranim žigom boje bakra.

U verziji S-Design, prepoznatljiva elegancija modela 500X naglašena je uz malo modernog stila i sportskog identiteta.

Fiat Tipo S-Design sa petoro vrata

Za porodicu Tipo, uključujući verziju sa četvoro i petoro vrata i Station Wagon, 2017. godina bila je jedna od najvažnijih u pogledu rezultata prodaje, sa više od 180.000 prodatih vozila u preko 50 zemalja u regionu EMEA. U Evropi, tokom svoje druge godine na tržištu, vozila iz segmenta C zabeležila su najveći rast u poređenju sa prethodnom godinom, čineći 4,1% ukupnog tržišta. Ovaj segment ostvario je stabilno vođstvo na tržištu Italije sa udelom od 20,7% i to posle game 500 drugi nazastupljeniji segment brenda Fiat u svetu sa 70% prodaje ostvarene van granica Italije.

Tajna ovog uspeha jeste neprevaziđena vrednost koja se dobija spojem upečatljivog karaktera, jednostavne game, velike praktičnosti izražene kroz najbolja rešenja za putnički i prtljažni prostor u kategoriji i iznenađujuće niske cene i troškova održavanja.

Porodica S-Design ne bi bila potpuna bez modela Tipo S-Design, koji će u Ženevi biti izložen u veziji sa petoro vratai ekskluzivnim eksterijerom u boji Metropoli Grey (mermerno siva). Automobil je brzo prepoznatljiv zahvaljujući svojoj jedinstvenoj širokoj rešetki hladnjaka u boji Piano Black (boja crnih klavirskih dirki) koja se proteže vodoravno ivizuelno okupira čitav prednji deo. Na svakom kraju rešetke nalazi se još agresivniji element u vidu biksenonskih farova sa pozadinom u boji same rešetke, što poboljšava performanse za 30% u poređenju sa standardnom verzijom. Boja Piano Black prisutna je i na ivicama sportskih usisnika koji okružuju maglenke i na kućištu središnjeg retrovizora. Nove alu-felne dijamantskog sjaja od 18 inča dodaju automobilu još jedan veoma dinamičan detalj, a verziju upotpunjuju zatamnjena stakla na zadnjim prozorima i elementi kao što su ručke u boji koja je u skladu sa bojom karoserije.

Unutrašnjost je potpuno izmenjena, sa sedištima i detaljima koji su izabrani zbog svog čvrstog, upečatljivog karaktera.

Dvostruki šavovi na sedištima od kožne i Airtex presvlake i na ručici menjača savršeni su u kombinaciji sa ukrštenom šarom presvlake volana. Kontrolna tabla sadrži detalje u boji Piano Black i veliku pozadinu u boji Technical Grey (nijansa sive) koja se proteže čitavom širinom kabine. Volan i postolje menjača imaju iste sjajno crne detalje kao i pozadina kontrolne table.

Hauba izloženog automobila pokriva turbo dizel motor MultiJet od 1,6 litre i 120 konjskih snaga uparenog sa automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom (DCT) koji je u stanju da isporuči 120 KS (88 kW) pri 3.750 obrtaja uz najveći obrtni momenat od 320 Nm pri 1.750, obezbeđujući neverovatnu fleksibilnost pri menjanju brzina i brz, siguran odgovor na komande.

Verzija S-Design veoma je izražajan i moderan dodatak porodici Tipo i uskoro će biti ponuđena i za model Tipo Station Wagon. Ova verzija takođe je dostupna i u bojama Cinema Black, Coliseum Grey, Amore Red i Gelato White (nijanse crne, sive, crvene i bele).Kada je reč o pogonskim grupama, nudi se sadizel motorom MultiJet od 1,6 litre i 120 KS sa ručnim menjačem, benzincem E-Torq od 1,6 litre i 110 KS sa automatskim menjačem, ili sa hibridnim motorom TNG-benzin T-jet od 1,4 litre i 120 KS.

Pored mnogobrojnih posebnih estetskih detalja, Tipo S-Design takođe nudi i najbolju tehnologiju i povezanost kao deo standardne opreme, uključujući vrhunski sistem HD Live UconnectTMod 7 inča sa ekranom visoke rezolucije osetljivim na dodir i pritisak koji omogućava korisniku da uz pokret „uhvati i prevuci“ upravlja prikazanim sadržajem kao na tabletu. Pri tom, komande za upravljanje omogućavaju vozaču da ima nesmetanu interakciju sa ličnim asistentom Siri, zahvaljujući tehnologiji Siri Eyes Free. Fiat Tipo S-Design najbolje je povezan model Tipo svih vremena: njegova standardna oprema uključuje i program Apple CarPlayTMi kompatibilnost sa programom Android AutoTM, što omogućava vozaču da koristi svoj pametni telefon na bezbedan i prirodan način.

Kada je u pitanju program Apple CarPlayTM, on omogućava korisniku da pristupi odgovarajućem sadržaju i aplikacijama koje ima na svom telefonu iPhone putem ekrana radio uređaja ili glasovnim komandama. Vozač može da vidi uputstva za pravac putem navigacije Maps, da zove nekog ili prima pozive, pristupi porukama ili da sluša muziku, a da ni u jednom trenutku ne prestane da pazi na put pred sobom.

Sistem u automobilu takođe je kompatibilan i sa programom Android AutoTM koji donosi iskustvo korišćenja platforme Android tako što „projektuje“ aplikacije i funkcije na središnji ekran. Ovo omogućava korisniku da dobije informacije i koristi funkcije koje pruža Google tokom lake, bezbedne vožnje.

Vozač takođe može da koristi i navigaciju Google MapsTMda dobije uputstva za pravac, ili sluša muziku i komunicira sa prijateljima zahvaljujući aplikacijama za razmenu poruka.

Android Auto, Google Play and Google Maps su registrovani nazivi u vlasništvu  Google Inc.

Porodica 500 Mirror

Najbolje povezana gama brenda Fiat svih vremena

Nova porodica Mirror uklapa se u dugogodišnju tradiciju  brenda Fiat da omogući pristup sve boljoj visokotehnološkoj opremi i tehnologiji koja čini život vozača i putnika lakšim. Modeli 500X Mirror, 500L Mirror i 500 Mirror u specijalnoj seriji uključuju poslednje tehnološke inovacije, pružajući vozaču mogućnost da poveže svoj pametni telefon sa sistemom informativno-zabavnog sadržaja UconnectTMna praktičan, bezbedan način.

Kao deo porodice Mirror, sistem HD Live UconnectTM od 7 inča (sa ekranom visoke rezolucije osetljivim na dodir) može da uključuje program Apple CarPlayTM i kompatibilan je sa programom Android AutoTM, omogućujući korisniku da „prebaci“ okruženje svog pametnog telefona na ekran u automobilu i da na taj način koristi njegove glavne funkcije potpuno bezbedno.

Komande na volanu takođe pružaju mogućnost vozaču da ostvari interakciju sa glavnim funkcijama sistema Uconnect bez ometanja, kao i sa ličnim asistentom Siri, zahvaljujući tehnologiji Siri Eyes Free.

Međutim, to nije kraj opremi novih tehnologija u porodici Mirror. Vozači takođe mogu da ugrade i inovativni sistem Mopar® Connect u svoje vozilo. Ovaj sistem predstavlja spoj daljinskih usluga praćenja i funkcija kontrole da bi se obezbedilo mirno putovanje i osećaj opuštenosti jer je vozilo pod neprestanom kontrolom putem pametnog telefona.

Zadnja kamera za parkiranje (samo uz modele 500X i 500L) i ugrađeni navigacioni sistem TomTom takođe su dostupni po zahtevu.

Dizajn ova tri vozila takođe je inspirisan svetom tehnologije, počevši od plavog eksterijera, boje koja je simbol visoke tehnologije i povezanosti. Svaka od tri verzije ističe se oznakom „Mirror“ na stubu i određenim brojem posebnih hromiranih detalja.

Stoga, novi modeli 500 Mirror, 500X Mirror i 500L Mirror iz specijalne serije proizvedeni su za kupce koje najviše zanima svet međusobne povezanosti i koji traže najnovija rešenja u oblasti informacija i zabave, takođe pomno prateći i stilske odlike.

Kada je u pitanju Fiat 500 Mirror, ovaj model posvećen je svetu milenijalaca i dostupan je i kao limuzina sa zastakljenim krovom i kao legendarni kabriolet. Fiat 500L je automobil za porodice koje su uvek povezane sa novom bojom Venezia Blue (venecijanska plava) u dve nijanse u kombinaciji sa ekskluzivnim mat sivim krovom i alu-felnama dijamantskog sjaja od 17 inča dostupnim po zahtevu. Automobil 500X Mirror namenjen je mladim avanturistički nastrojenim vozačima, u potpuno novoj boji Jeans Blue (teksas plava) i sa mat crnim alu-felnama dijamantskog sjaja i biksenonskim farovima. U unutrašnjosti se nalazi ekskluzivna mat pozadina kontrolne table u boji Jeans Blue i nove posebne presvlake koje upotpunjuju sedišta svojim plavim šavovima.

U startu sa Apple CarPlayTMi kompatibilni sa Android AutoTM

Odlika koja možda najviše čini sistem UconnectTM posebnim u verzijama Mirror jeste uključivanje programa Apple CarPlayTM– najpametnijeg i najbezbednijeg načina korišćenja telefona iPhone tokom vožnje – i njegova kompatibilnost sa programom Android AutoTM, novim sistemom informativno-zabavnog sadržaja osmišljenog u cilju isprobavanja svih Google funkcija.

Apple CarPlayTM omogućava korisniku da pristupi odgovarajućem sadržaju i aplikacijama na svom telefonu iPhone, putem ekrana radio uređaja ili glasovnim komandama.

Zahvaljujući Maps aplikaciji, vozač može dobiti smernice za vožnju na osnovu uslova u saobraćaju, prikazati mesta koja su nedavno posetili i izabrati omiljene lokacije. Takođe mogu da obavljaju telefonske pozive, pristupe tekstualnim porukama i slušaju muziku, a da pritom ne skidaju oči sa puta.

Sistem je takođe kompatibilan sa Android AutoTM, koji omogućava da aplikacije i funkcije smartfona korisnika budu “reflektovane” na dispelj u sredini vozila, tako da vozač može da pristupi svim informacijama dok vozi, lako i bezbedno.

Vozač može da koristi Google MapsTM kako bi primio smernice i lako pristupio muzici, multimedijskim sadržajima i svojim omiljenim aplikacijama za poruke. Lako, neposredno povezivanje sa uređajima garantuje lakoću održavanja istog operativnog sistema u automobilu, radi lakog povezivanja i bezbedne vožnje, i pruža brojne pogodnosti kao i unapređenu ergonomičnost.

Android Auto, Google Play i Google Maps su vlasništvo Google Inc.

Fiat 500X Mirror

Zasnovan na Pop Star trimu, novi 500X Mirror je savršen spoj stila i tehnologije, koga karakteriše ekskluzivna kombinacija boja i posebna standardna oprema. Vozilo koje će biti prikazano u Ženevi ima poseban novi Jeans Blue (teksas plavi) kolorit (dostupan na zahtev) i sofisticirane hromirane detalje, kao što su kvake u kabini, bočni ukrasi, poklopci svetla za maglu, retrovizori i krovne šipke, koje su dostupne na zahtev. Ovaj izgled dodatno oplemenjuje oznaka „Mirror“ na stubu, elegantne 17-inčne felne sa crnim dijamantskim finišom i efikasna Xenon svetla. Ista ta sveža i mladalačka privlačnost postoji i unutra, gde se ekskluzivni Blue Jeans elementi instrument table spajaju sa novim presvlakama sa sedišta sa plavim šavovima.

Pored toga, HD LIVE UconnectTM od 7 inča dostupan je u standardnoj ponudi, kao i u celoj Mirror familiji, zajedno sa Apple CarPlay integracijom i Android AutoTM kompatibilnošću.

Vozilo je opremljeno sa 1,4-litarskim MultiAir 140 KS motorom i DCT prenosom, i takođe je dostupno sa 1,6-litarskim e-TorQ 110 KS benzin motorom, 1,3-litarskim Multijet II 95 KS, i 1,6-litaraskim Multijet II 120 KS turbo dizel motorima, takođe sa DCT prenosom, i dvogorivnim benzinskim i TNG 1,4-litarskim T-Jet 120 KS.

FIAT 500 Mirror

FIAT  500 Mirror vraća se u Ženevu u osveženoj verziji zasnovanoj na Lounge trimu. Dostupan i u konvertibl verziji, kao i vozilo koje će biti prikazano, ali i kao sedan (sa staklenim krovom), na spoljašnosti nove specijalne verzije ističu se elegantni hromirani detalji, kao što su retrovizori i ploča na prednjem braniku, svetla za maglu, oznaka „Mirror“ na stubu i ekskluzivna Azziro Italia boja, dostupna kao alternativa standardnim bojama vozila.

Naravno, i enterijer sadrži veliki broj izuzetnih elemenata, kao što su 7-inčni HD LIVE UconnectTM sistem, dostupan u okviru standardnog paketa Mirror porodice, sa integracijom sa Apple CarPlay i kompatibilnošću sa Android AutoTM . Verzija predstavljena na štandu takođe je opremljena 16-inčnim felnama od legure i specijalnim Mirror sedištima, dostupnim na zahtev, i pruža posetiocima šansu da otkriju funkcije nove Mopar Connect usluge. 500 Mirror dostupan je sa svim motorima iz Lounge verzija iz game 500.

FIAT 500L Mirror

FIAT 500L Mirror koji će biti izložen na sajmu predstaviće novu ekskluzivnu Venezia Blue (venecijanski plavu) boju u dva tona sa mat sivim krovom, sa hromiranim elementima spreda i pozadi, bočnim ukrasima i prikladnim Matte Grey (mat sivim) retrovizorima. Konačan rezultat je upadljiv i vizuelno podseća na visokotehnološki svet. Ovaj izgled „garantuje“ „Mirror“ oznaka na stubu. Prikazano vozilo upotpunjuju svetla za maglu, 17-inčne felne od legure sa dijamantskim finišom, prednji naslon za ruku u centralnom delu, zadnji senzori za parking sa zadnjom kamerom i ekskluzivni Hi-Fi BeatsAudio sistem. Ispod haube nalazi se dvogorivni 1,4-litarskiTJet 120 KS benzinski turbo motor.

500L Mirror dostupan je sa svim motorima i konfiguracijom trima Pop Star za 500L gamu.

Mopar® Connect: vrhunska zaštita na daljinu

U novoj Mirror gami, Mopar® Connect je dostupan na zahtev. On predstavlja inovativan skup povezanih usluga posvećenih bezbednosti i daljinskom upravljanju vozila, koje se mogu integrisati u Uconnect LIVE usluge, sa novim funkcijama: korisnici koji odaberu Mopar® Connect imaće pristup nizu dodatnih usluga, ponovo putem aplikacije Uconnect LIVE. One obuhvataju pomoć na putu ili čak u slučaju nezgode, i praćenje lokacije vozila u slučaju krađe. Takođe je moguće kontrolisati neke funkcije na daljinu, kao što je na primer zaključavanje ili otključavanje vrata ili alarm ako vozilo dostigne određeno ograničenje brzine ili napusti referentnu zonu prethodnu naznačenu na mapi. Konačno, Mopar® Connect omogućava da korisnik pogleda lokaciju parkiranog automobila kao i informacije o njegovom stanju, kao što su nivo baterije, pritisak u gumama i nivo goriva.

Zahvaljujući uslugama Mopar® Connect, korisnik uvek ima direktan pristup podacima iz vozila i dobija obaveštenje kada i ako je redovno ili vanredno održavanje potrebno. Ovo znači da je korisniku obezbeđena veća bezbednost i zaštita na putu, kao i bezbrižnost i stalna kontrola nad vozilom, sve putem smartfona.

FIAT štand

Štand u Ženevi pruža toplu dobrodošlicu za sve posetioce sa svojom tipičnom italijanskom elegancijom i stilom. U pitanju je potpuno nov prostor za izlaganje koji je izrađen u duhu modernog dizajna i poštuje njegove zahteve. U ovogodišnjem izdanju Međunarodnog sajma motornih vozila, FIAT vozilima priključiće se i Abarth vozila, što će naglasiti vezu između dva brenda. Ova dva sveta zadržaće svoje karakteristike i biti prikazani na lako uočljivim delovima štanda koji su zasebni ali spojeni, bez jasnih linija podele.

Fluidnost i dinamičnost obeležavaju ove dve oblasti ali bez stvaranja prepreka, a multimedijski sadržaji vidljivi su iz svakog ugla štanda i osmišljeni su tako da privuku posetioce, time što ih angažuju i vode na virtuelno putovanje po svetovima brendova FIAT i Abarth.

Takođe će biti i posebna oblast u kojoj će posetioci moći da se približe svetu originalnih dodataka koje pravi Mopar®, u partnerstvu sa brendom FIAT. Nova unikatna boja felni od legure dostupna u 11 različitih nijansi je posebno upečatljiva, i ovo je jedan od elemenata sa kojima Mopar proširuje svoj krojački koncept, koji je tipičan za italijansku tradiciju, primenjujući ga na svet automobila i pružajući vozačima beskrajne mogućnosti za prilagođavanje vozila.

Informativne brošure biće podeljene i posebni elementi biće stavljeni na štand kako bi bolje upoznali publiku sa proizvodima FCA Banke, finansijske kompanije specijalizovane za finansiranje auto-moto sektora. Ova kompanija posluje na glavnim evropskim tržištima – u Švajcarskoj preko FCA Capital Suisse SA, i pruža podršku za prodaju automobila FCA Grupe putem inovativnih finansijskih i lizing proizvoda namenjenih mrežama trgovaca, privatnim klijentima i preduzećima.

 

FCA Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *