Honda Civic i NSX na međunarodnom salonu automobila u Beogradu

Na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, Honda će premijerno prikazati novi model Civic koji dolazi sa dva potpuno nova VTEC TURBO benzinska agregata. Predstavljene će biti  verzije u hatchback i sedan varijanti, a pored ovih premijera posetioci će biti u prilici da po prvi put u Beogradu vide Hondin sportski hibridni superautomobil, model NSX.

Novi Civic hatchback
u potpunosti je redizajniran i iznova projektovan automobil. Rezultat novog dizajna je automobil jedinstvenog karaktera i sportskog duha, automobil koji je uzbudljivo voziti i koji je istovremeno prefinjen, komforan i sofisticiran.

Nova deseta generacija modela dolazi sa dva potpuno nova VTEC TURBO benzinska agregata sa zapreminom od 1.0 (129KS) i 1.5 (182KS) litara. Razvijeni sa ciljem da isporuče snažno, uzbudljivo i efikasno iskustvo vožnje, donose savršenu ravnotežu između visokih performansi i niske potrošnje goriva, karakterističnom za Hondinu jedinstvenu Earth Dreams tehnologiju.

Potpuno nova suspenzija, niži centar gravitacije i povećana čvrstoća karoserije pomažu poslednjoj generaciji Civic modela da pruži optimalnu dinamičnost u vožnji. Udobnost vožnje je na najvećem nivou i predstavlja rezultat sveobuhvatnog razvoja i fokusiranja na nove tehnologije i tehnike. U skladu sa Hondinom filozofijom „Bezbednost za svakoga“, paket pasivnih i aktivnih bezbednosnih sistema HONDA SENSING implementiran je u svim paketima opreme novog modela.

Enterijer poseduje jednostavan i minimalistički izgled dok će novi Civic održati reputaciju modela poznatog kao najpraktičniji u klasi kada je u pitanju putnički i prtljažni prostor.

Model NSX, tehnološki najnapredniji automobil iz Hondine game vozila, predstavlja pravo čudo tehnologije kreirano sa ciljem da pruži potpuno novi sportski doživljaj. Superautomobil pokreće hibridni sistem sa V6 biturbo-benzincem zapremine 3.5l sa 507KS, koji je uparen sa unikatnim sportskim hibridnim sistemom, sa tri električna agregata, pri čemu ukupna snaga hibridnog sistema iznosi 581KS i razvija maksimalan obrtni moment od 686 Nm.

Na Motopassion izložbi, ljubitelje motocikala na štandu Honde očekuje premijera potpuno novog X Adventure maxi skutera.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *