Hondina specijalna zimska ponuda

Honda Srbija pripremila je jedinstvenu ponudu za modele Civic, HR-V i CR-V, koji mogu da se kupe po posebnim cenama i specijalnim uslovima finansiranja uz atraktivne kamatne stope. Uz novi Honda automobil kupce očekuje i set zimskih guma, koje će vožnju učiniti bezbednijom. Ponuda se odnosi na ograničen broj vozila i traje do 31. decembra 2016. godine.
Honda Civic sa benzinskim agregatom 1.4 i-VTEC (100KS) u osnovnom paketu opreme Comfort, sada je dostupan po ceni od 15.490 eura, uz kamatnu stopu od 1.99%.

U Hondi HR-V sa novim benzinskim agregatom 1.5 i-VTEC (130KS) i standardno bogato opremljenim Comfort paketom opreme, kupce po ceni od 19.990 eura i kamatom za finansiranje od 2.99% sada dodatno očekuje i savršeno integrisani Multimedijalni uređaj sa 8” HD ekranom osetljivim na dodir, navigacijom i kamerom za vožnju unazad.

Honda CR-V sa 1.6 i-DTEC dizel agregatom (120KS) sa prednjim pogonom, u izuzetno opremljenom paketu Elegance NAVI, dostupan je po ceni od 27.590 eura, uz kamatnu stopu od 2.99%.

Iza modernog i dinamičnog dizajna Honda modela nalazi se čitav niz naprednih tehnologija koje su u službi bezbednosti putnika. Svi modeli već od osnovnog paketa opremljeni su Sistemom za kočenje pri malim brzinama, koji ublažava posledice potencijalnog sudara, što dokazuje Hondinu posvećenost maksimalnoj sigurnosti putnika tokom vožnje. Kupovinu Hondinih modela moguće je obaviti i kroz program “zamene staro za novo“, bez obzira na brend automobila, uz besplatnu profesionalnu procenu korišćenog automobila.

Detaljne informacije o specijalnoj ponudi zainteresovani mogu dobiti na sajtu www.honda-srbija.rs ili u Hondinom salonu u Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu i u salonu ovlašćenog dilera AC “Stojanov” na Zrenjaninskom putu 16 u Novom Sadu. Test vožnju Honda modela moguće je zakazati takođe putem sajta ili putem telefona 011/2010 903, 2010 914 i 2010 971.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *