Hyundai proslavio 25 godina poslovanja u Srbiji

Kompanija Hyundai je proslavila 25 godina poslovanja na tržištu Srbije. U pitanju je jedna od vodećih automobilskih kompanija po prodaji na srpskom i svetskom tržištu. Svečanosti, koja je upriličena u Narodnom pozorištu u Beogradu, prisustvovali su ambasadori mnogih država, Rade Šerbedžija, novi ambasador brenda Hyundai za Srbiju, Crnu Goru i Hrvatsku, kao i veliki broj poslovnih partnera i poznatih ličnosti.

Osnovana pre 50 godina, kompanija zapošljava više od 100.000 ljudi širom sveta a Hyundai vozila se prodaju u 193 države , posredstvom više od 5.000 zvaničnih distributera i salona. Nastavlja svoj razvoj poboljšanjem proizvodnje, započevši prvi svetski pogon masovne proizvodnje vozila sa motorima na vodonik.

“Veliko nam je zadovoljstvo što već petu godinu zaredom uspešno sarađujemo sa brendom Hyundai i našim klijentima nudimo sva njihova vozila po sjajnim prodajnim uslovima”, rekla je gđa. Silvana Tričković generalna direktorka kompanije “NBG Leasing” i dodala: “postojanost Brenda Hyundai na srpskom tržištu već 25 godina govori u prilog tome da je moguće dobiti kvalitetan, bezbedan i dobro dizajniran auto po pristupačnim cenama. Svake godine zajedno sa našim partnerom, kompanijom Hyundai, trudimo se da klijentima ponudimo još bolje uslove finansiranja i da im na taj način im omogućimo da dođu do kvalitetnog vozila.”

 

NBG Leasing PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *