Hyundai Srbija pojačava mrežu zastupnika

Kompanija Hyundai Srbija ovlastila je kompaniju Bavaria Team iz Čačka za prodaju novih i korišćenih Hyundai vozila, kao i za sve vrste servisnih usluga u region Zapadne Srbije.

Višegodišnje uspešno poslovanje Bavarie Team i veliki broj zadovoljnih klijenata garant su profesionalne usluge za sve nove Hyundai kupce.
Građani Čačka imali su priliku da se 23. i 24. juna upoznaju sa Hyundai vozilima na gradskom trgu u Čačku gde im je stručni tim kompanije dao sve informacije i upoznao ih sa mogućnostima kupovine, servisiranja i test vožnji.

Novi Hyundai prodajno-servisni centar nalazi se na adresi Ibarski put 30 u Prislonici

Zahvaljujući ovom ovlašćenom centru, kupovina Hyundai vozila sada je dostupnija u ovom regionu Zapadne Srbije, dok će vlasnici ovih vozila sada imati mogućnost da servis obavi na komforniji način, uz uštedu vremena i novca koje su do sada izdvajali odlazeće u ovlašćene servise u druge gradove – navode iz kompanije Bavaria Team.

Ovlašćeni servis svojim klijentima nudi usluge redovnog i vanrednog servisa, dijagnostiku, mehaničarske radove, limarijsko-farbarske radove, podešavanje geometrije trapa i zamenu guma uz garanciju originalnih delova, stručno obučeno osoblje i pristupačne cene.
Novi Hyundai centar je izgrađen po najvišim standardima i predstavlja garant sigurnosti, brzine usluge i profesionalnosti na koju su klijenti kompanije Bavaria Team navikli od 2015. godine do danas.

 

Hyundai Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *