Isporučeno prvo Chery vozilo u Srbiji

Novi prodajni salon brenda Chery, pre mesec dana otvoren je na adresi Milutina Milankovića 1a. U najmodernijem ambijentu koji raspolaže sa 300m2 izložbenog prostora, kupci imaju priliku da se upoznaju sa tri najnovija modela FX, Tiggo 7 Pro i Tiggo 8 Pro uz uslugu prema najvišim standardima brenda.

Chery brend je na putu daljeg rasta i razvoja na području Evrope, kao prvu stanicu odabrao Srbiju i renomiranu automobilsku kompaniju Grand Motors. Brend koji broji više od 11.000.000 zadovoljnih korisnika širom sveta, zvanično je isporučio i prvo vozilo korisniku iz Srbije.

Ispred kompanije Grand Motors, prvom kupcu u Srbiji, ključeve je svečano uručio generalni direktor Vekoslav Habič. „Chery prodajni salon otvoren je pre skoro mesec dana, a sa zadovoljstvom primećujemo veliko interesovanje kupaca, koji modele na našem tržištu karakterišu kao kvalitetna, pouzdana i bezbedna vozila. Modeli jednog od najbolje pozicioniranih kineskih brendova došli su na naše tržište sa sedmogodišnjom fabričkom garancijom, što našim kupcima uliva dodatno poverenje i sigurnost.“, rekao je gospodin Habič.

Prvo isporučeno Chery vozilo u Srbiji je model Tiggo 8 Pro, idealan porodični SUV koji dolazi sa tri reda sedišta za sedam putnika i gepekom veličine 193l. Modeli Chery PRO serije opremljeni su najnovijom Chery tehnologijom. Poseduju karakteristična svojstva PRO modela koja ih izdvajaju po posebnosti i jedinstvenosti. Spolja pružaju moderan dizajn i dinamičan izgled, dok je unutrašnjost izrađena od kvalitetnih materijala koji pružaju osećaj udobnosti i sigurnosti.

 

Chery Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *