Iveco-va inovacija za poboljšanje Vašeg poslovanja

Posle velikog uspeha novog Iveco Daily-a na svetskom tržištu i nakon mnogobrojnih priznanja dobijenih u poslednjih nekoliko godina, Iveco danas podiže nivo sa novim Daily Evro 6 kombijem i njegovom revolucionarnom aplikacijom ,,Daily Business Up”. Polazeći od prednosti kao što su snaga, raznovrsnost, performanse i trajnost nasleđene iz prošlosti, novi Daily Evro 6 uvodi nove funkcije koje koriste prednosti tehnologije za prevazilaženje ograničenja u performansama, dodatno povećava udobnost, obezbeđuje veću povezanost i smanjuje ukupne operativne troškove. Iveco-v poslovni instikt ga čini savršenim partnerom za poslovanje.

Motori budućnosti

Novi Daily Evro 6 obezbeđuje nenadmašane performanse iz dana u dan sa svojim novim i snažnim četvoro-cilindričnim motorima od 2,3 i 3,0 litara, F1A i F1C. Prvi motor razvija 120 KS sa obrtnim momentom 320 Nm, dok potom pomenuti F1C motor razvija snagu 210 KS sa obrtnim momentom 470 Nm. Uključivanje ovih novih motora predstavlja uštedu goriva od 8% u poređenju sa prethodnim Evro 5 modelom. Takođe, troškovi održavanja su značajno smanjeni zahvaljujući dužim intervalima održavanja i dugotrajnijim komponentama. U zavisnosti od tržišta, linija motora obuhvata i Daily Natural Power, koji koristi prirodni gas, kao i Daily Electric.

minibus-putnicki-minibusIVECO-Daily-60C17H---2_big--15102615104448968800

Komfor

Buka u kabina Daily-a Evro 6 smanjena je za 4 decibela, što doprinosi poboljšanoj akustici u vozilu za 8%. Redizajn unutrašnjost donosi veću udobnost i poboljšane materijale, kožni volan i sedišta presvučena plavo.
Evolucija

Inovativna aplikacija ,, Daily Business Up”, poseduje sistem koji procenjuje način vožnje kako bi doprinela smanjenju potrošnje i do 15%, profesionlani sistem navigacije, kao i interaktivno uputstvo za upotrebu. Osim toga, ova aplikacija Vam omogućava praćenje zakazanih servisa, a sadrži i link koji Vas povezivanje sa Iveco-vim servisom za pomoć na putu, dostupnim 24/7. Pored toga, vozač može da komunicira sa svojim Iveco kombijem preko pametnog telefona ili tableta.

iveco-daily-euro6-business-up

Iveco Daily je najrasprostranjenije vozilo u svojoj kategoriji sa najširim spektrom dostupnih verzija u industriji što stvara mnoštvo mogućnosti za raznovrsnost upotrebe. ,, Daily Business Up” stvara besprekornu vezu između kancelarije i vozila, koje je postaje poptuno funkcionalna mobilna kancelarija, i omogućava Vam da stvorite konkurentu prednost za rast i razvoj Vašeg poslovanja.

West Truck / Iveco

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *