Jeep Renegade Downtown u bojama zabave

Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla održaće se treću godinu zaredom u Beogradu pod nazivom Color RUNNING powered by Tikkurila. U samom srcu Beograda, na Dorćolu u subotu, 17. septembra u podne, najbrže prijavljenih pet stotina trkača započeće najšareniju urbanu trku u color RUNNING beloj majici, a volonteri će ih po svakom pređenom kilometru zasipati najveselijim bojama tako da će 5km završiti obojeni od glave do pete. Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije.

Ova trka predstavlja primer aktivne zabave u urbanom okruženju gde je i Jeep Renegade pronašao svoje mesto koje mu odgovara. Jeep Renegade je najmanji modela SUV brenda JEEP namenjen svim onima koji žele avanturu, sada, na licu mesta, bez obzira na okolnosti.

Osim što je prepoznatiljiv po svom izgledu, Renegade je atraktivan i po pitanju kolorita i opcija u kojima se može izvesti. Sutra, na samom startu trke očekuje Vas #RenegadeDowntown a one najbrže će provozati za vikend!

Više o tome kako možete postati vlasnik Jeep Renegade modela možete pronaći na www.jeep.rs

 

FCA Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *