Kia predala vozila organizatorima svetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji

 

Korporacija Kia Motors je organizatorima svetskog prvenstva u fudbalu, koje će se od 14. juna do 15. jula održati u Rusiji, isporučila 424 vozila. Ova ogromna flota govori o Kijinoj stalnoj podršci i naklonjenosti najprestižnijem fudbalskom takmičenju na svetu. Svečana primopredaja nedavno se održala ispred stadiona Lužniki u Moskvi, gde će se 15. jula održati finalna utakmica.

Prvenstvo počinje u četvrtak utakmicom domaćina Rusije i Saudijske Arabije, a na njemu će na ukupno 64 utakmice učestvovati 32 reprezentacije, među kojima je i Srbija koja prvu utakmicu igra u nedelju u 14 časova protiv Kostarike.

Kia je kao zvanični automobilski partner međunarodne fudbalske organizacije FIFA, obezbedila flotu vozila, koju između ostalog čine luksuzna limuzina K9, veliki sportski terenac Sorento, kompaktni sportski terenac Sportage i hečbek Ceed. Vozilima će prevoziti državne reprezentacije, sudije, službena lica i delegati. Svečanoj isporuci vozila od strane FIFA-e prisustvovali su Jay Neuhaus, vođa programa marketinških prava i domaćinstava, Eduardo Solis, vođa partnerstva i promocija i Alexey Sorokin, predsednik i direktor FIFA lokalnog organizacionog komiteta i fudbalska legenda Nemanja Vidić, nekadašnji fudbaler
Mančester Junajteda, Spartaka iz Moskve i naše reprezentacije.

Dolazak fudbalske reprezentacije Srbije u bazu u Svetlogorsku, Kaliningrad tokom Svetskog prvenstva u Rusiji 11.06.2018. godine Foto: MN PRESS Fudbal, Srbija

 

“Kia Motors je naš zvanični partner već od 2007. i veoma smo im zahvalni na njihovoj podršci u pružanju kvalitetne flote vozila za potrebe svetskog prvenstva u Rusiji ” rekao je Jay Neuhaus, vođa programa marketinških prava i domaćinstava i dodao: “Kia Motors ima važnu ulogu u uspešnom održavanju naših događaja. Ta vozila će omogućiti glatko trajanje događaja, jer nam tokom prvenstva omogućavaju prevoz igrača, novinara i zvaničnih osoba. FIFA i Kia Motors dele istu strast do fudbala i spremni smo da pružimo uzbuđenja ljubiteljima fudbala širom sveta.”

“Svetsko prvenstvo je pred vratima i to je vrlo važan globalni događaj za milione ljubitelja fudbala širom sveta,” rekao je Jeong Won-jeong, predsednik Kia Motors za Rusiju. “Zaista nam je drago da smo deo uspeha svetskog prvenstva i jedva čekamo da preko ovog događaja ljude približimo brendu Kia.”

Kia je za ljubitelje fudbala pripremila nekoliko nagradnih igara, između ostalog će 64 dece iz celog sveta voditi na prvenstvo u Rusiju, gde će na svakoj utakmici po jedno dete biti zvanični nosilac lopte pre početka utakmice. Tu je i takmičenje Pobednici arene (‘Champ into the Arena’) u kome amaterski fudbaleri imaju priliku da učestvuju na turniru u Moskvi, gde će se pobednici iz 16 izabranih zemalja
boriti za međunarodnu slavu. Svi učesnici tog finalnog turnira će biti gosti na nekoj od utakmica šesnaestine finala, a pobednička ekipa će primiti trofej iz ruku jednog od najboljih fudbalera na svetu. Pored toga tu je i nagradno izvlačenje „Kia vas vodi u Rusiju“, gde su posetioci salona Kia u 30 izabranih zemalja imali mogućnost da osvoje ulaznice za neku od utakmica svetskog prvenstva.

Naravno, iz promotivnih aktivnosti nije izostavljena i Srbija. KIA AUTO, zvanični uvoznik i distributer vozila KIA za Srbiju, nagradio je nekoliko svojih višegodišnjih, ali i novih vlasnika automobila ulaznicama za meč Brazil-Srbija koji se 27.juna odigrava u Moskvi. Takođe, organizovana su i nagradna takmičenja u saradnji sa medijskim partnerima gde će još 15 osoba iz Srbije otputovati da gleda ovaj, za našu reprezentaciju, verovatno najzanimljiviji meč, a za publiku iz Srbije slobodno možemo reći i ekskluzivu.

Kia Motors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *