Kia vodi u Australiju!

Teniski grand slem turnir Australian Open, koji spada među najvažnije teniske turnire na svetu, svake godine se odvija zadnje dve sedmice januara u Melburnu. Već od 1905. godine je Australian Open jedan od četiri grand slem turnira među koje još spadaju Roland Garros, Wimbledon i US Open.

Kia, koja je glavni sponzor turnira još od 2002., nakon završetka nagradnog konkursa „Kia te vodi u Australiju“ će 8. decembra izvući dobitnika/cu, koji će sa sobom u zemlju kengura povesti još jednu osobu po svom izboru. Sretnici će iz zime otputovati na australijsko sunce i u legendarnoj Rod Laver Areni u Melburnu uživo pratiti najbolje tenisere sveta.
Nakon online prijave na visit.kia.rs ili www.kia.rs/test_drive i odgovora na nagradno pitanje, obavljene vožnje s jednim od modela Kia stranka može uz malo mašte osvojiti nezaboravni izlet. Glavna nagrada je putovanje u Australiju za dve osobe. Nagrada uključuje i 3 noćenja za dve osobe u hotelu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju i razgledavanje Melburna. Nagradni izlet je predviđen krajem januara 2017. – na vrhuncu australske letnje sezone. Sve što moraju avanturisti uraditi je da se online prijave na test vožnju, odgovorite na jednostavno pitanje i testiraju željenu Kiju. Nagradni konkurs traje do 6. 12. 2016.

Glavna nagrada: putovanje u Australiju na polufinale dvoboja otvorenog prvenstva Australije u januaru 2017. za dve osobe. Nagrada pokriva troškove avionskih karata, 3 noćenja u hotelu u Melburnu, ulaznice i prijem na polufinalnom dvoboju i razgledavanje Melburna za dve osobe. Termin putovanja je unapred određen i nije ga moguće promeniti.
Detaljnije informacije o nagradnom konkursu nalaze se na internet stranici organizatora nagradnog konkursa: visit.kia.rs, odn. u salonima Kia (spisak dostupan na www.kia.rs/representatives).

 

Kia Motors PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *