Kijanu Rivs i Patrik Dempsi zvezde Goodwood Festivala Brzine 2016

“Good Wood Festival brzine jedan je od najuspešnijih događaja koji su osmišljeni u poslednjih pedeset godina. To je mesto koje morate posetiti.”, izjavio je povodom ovogodišnjeg festivala sir Ričard Branson, vlasnik kompanije Virgin. Osim toga, gde biste drugde na jednom mestu mogli videti mnogobrojne holivudske zvezde, poput Kijanu Rivsa i Patrika Dempsija, slavne trkačke asove poput sina legendarnog vozača Džemjsa Hant – Toma Hanta, Nika Rozberga, Dereka Bela, Džensona Batona, kao i motorciklističku šampionku Sabin Holbrok?

Odgovor na ovo pitanje je – Goodwood Festival Brzine. To je jedini festival na kojem publika može videti toliko automobila Formule 1, kao i automobila iz različitih epoha i šampionata, a predstavlja jedinstveno mesto na svetu i svako ko ima sreće da kroči na čuveno imanje Lorda od Marča može da kaže da je bio u bajci brzine. Ovo autentično mesto okuplja sve najbolje iz auto i moto industrije ikada.

MS4_6074

Kako bi promovisali TAG Heuer Formula 1 James Hunt Limited Edition, sat koji obeležava 40 godina britanske legende automobilizma – Džejmsa Hanta, holivudski glumci su se pridružili Frediju i Tomu Hantu na GoodwoodFestivalu Brzine i Speed Driver klubu.

MS4_5790

Mali broj ljudi zna da je, pored Dempsija, i Kijanu Rivs strastveni ljubitelj automobila i motora. Holivudski glumac, inače glavni protagonista filmskog hita “Brzina”, odvozao je 6 krugova na svom Arch motociklu. Profesionalni bajker koji uglavnom putuje na svom motoru, kreirao je po svojoj viziji dvotočkaša u saradnji sa Arch Motorcycle kompanijom. Talenat za vožnju demonstrirao je proteklog vikenda.

Nasleđe Džejmsa Hanta i ere tokom koje je vladao, zbog kog je i dobio nadimak “Hant skretničar”, nastavlja se lansiranjem dva specijalna izdanja satova TAG Heuer Formula 1. Ova dva sata su nastala kao rezultat saradnje TAG Heuer brenda sa Fondacijom “Hunt”, kao i kreativnom saradnjom sa Hantovim sinom i trkačkim profesionalcem, Fredijem Hantom.

MS4_5066

U pravom trkačkom duhu, specijalna edicija ovih modela imala je promociju na Goodwood Festivalu Brzine, baš iz razloga što je ovaj švajcarski avangardni brend Zvanični Partner Vremena ovog festivala već šestu godinu za redom. Posebno dizajniran TAG Heuer paviljon bio je meka za ljubitelje satova i automobilskih fanova i entuzijasta. Eksluzivno je bio izložen Lotus 59 koji je svojevremeno vozio Džejms Hant, kao i trkački bolid Red Bull Racing RB12. Posetioci su takođe mogli da prođu kroz neverovatnu virtuelnu 3D turu i bogatu TAG Heuer istoriju, kao i da pogledaju aktuelne kolekcije TAG Heuer satova, uključujući i redefinisani žanr modela TAG Heuer Connected. Grmljavinu na stazi i van nje stvarali su trkački bolidi iz Le Man serije, Formule 1, Svetskog reli šampionata, kao i superautomobili najcenjenijih svetskih proizvođača.

Festival osnivača Goodwood, Lord od Marča je rekao: „Ovogodišnji Festival je video najluđe, najbrže automobile i motore koji su se ikada popeli na Goodwood Hill. Da ne pominjemo naravno heroje tih moćnih mašina. Bilo je mnogo buke, brzine, boja i, naravno, snage. To je ono što je Goodwood Festival Brzine.”

 

TAG Heuer PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *