LA VUELTA ŠKODA ENYAQ iV predvodi trku kroz španska brda

 

Ni najteži uslovi nisu prepreka za ŠKODA ENYAQ iV. Odlično se snašao na zahtevnom Tour de France-u, a pratio je i vozače na španskoj trci La Vuelta, koja upravo dostiže svoj vrhunac. Automobili ENYAQ iV koje koriste direktor trke i komesari dokazuju da su spremni da se suoče s bilo kakvim izazovom.

La Vuelta je ove godine počela 20. oktobra, a vozači će crtu cilja u Madridu preći 8. novembra. Na nekoliko etapa 75-te trke La Vuelta u Španiji, ove godine direktor trke i komesar putuju u impresivnom potpuno električnom SUV ŠKODA ENYAQ iV.

ŠKODA je dugogodišnji biciklistički partner na svim nivoima, uključujući i sam vrh. Stoga ima puno smisla predstavljati ENYAQ iV na trci La Vuelta. Direktor trke Javier Guillén posmatra peloton iz svog ŠKODA ENYAQ iV, koji je opremljen s pet radio krugova koji mu omogućavaju komunikaciju sa celim organizacionim timom.

ŠKODA ENYAQ iV opremljen je vrhunskim karakteristikama i dodacima, uključujući aluminijumske felne od 20′′. Klizni krov i šest antena nisu standardne karakteristike. Izgrađen na MEB platformi, ŠKODA ENYAQ iV može prevaliti do 510 km s jednim punjenjem, omogućavajući direktoru trke Javieru Guillénu da svoju pažnju usmeri na posao.

Upečatljiv crveni ŠKODA ENYAQ iV sigurno privlači pažnju u španskim brdima.
ŠKODA ENYAQ iV koji je ove godine debitovao na trkama La Vuelta i Tour de France opremljen je modernim senzorima za parkiranje i kišu, čak i udobnim programom za masažu vozača, kao i KESSY sistemom.

75. La Vuelta
Trka od osamnaest etapa koja pokriva ukupno 2.882 kilometra počela je 20. oktobra. Vozači će liniju cilja u Madridu preći 8. novembra, završivši šest planinskih etapa, osam brdskih i jednu brzinsku. Saznajte više o trci na WeLoveCycling.

 

Škoda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *