Mazda na sajmu u Beogradu izlaže celokupnu gamu

Na predstojećem Sajmu automobila u Beogradu, koji vrata medijima otvara 23. marta, a posetiocima dan kasnije, Mazda će izložiti svoju kompletnu gamu aktuelnih modela, još uvek jednu od najmlađiih na tržištu. Atraktivna ponuda modela glavni je razlog da je Mazda u prošloj 2016. zabeližila rast od 11 procenata u odnosu na 2015. godinu.

Najveća novost, koju će većina posetilaca moći prvi puta videti uživo, svakako je Mazda MX-5 u izvedbi RF (Retractable Fastback), prvi put prikazana prošle godine. Reč je o drugoj verziji popularnog Mazdinog roadstera, koji se, kada je krov zatvoren, pretvara u pravi Coupe. Osim MX-5 RF u raskošnoj varijanti G160 Revolution s novom Machine sivom premium metalik bojom, na
izložbenom prostoru površine 400 kvadratnih metara biće još izloženi:

• Mazda2 G90 Takumi
• Mazda3 G120 Revolution
• Mazda3 Sport G120 Revolution
• Mazda6 CD175 AT Revolution Top
• Mazda6 Wagon CD175 AWD AT Revolution Top
• Mazda CX-3 G120 AT Revolution
• MX-5 G160 Revolution
• Mazda CX-5 G165 TAKUMI

Ovde valja izdvojiti da se po prvi put u Mazdi3 pojavljuje manji 1,5-litreni dizelski motor sa 105 KS (CD105), kojeg krasi veoma niska potrošnja prosečna goriva od samo 3,8 litara na 100 km, uz emisiju ugljen dioksida od samo 99 grama po kilometru te da je prodaja tog modela upravo počela i u Srbiji. Modeli Mazda3 i Mazda6 nedavno su osveženi, a diskretne promene spoljašnjosti među ostalim skrivaju serijski ugrađeni jedinstveni sistem G-Vectoring Control, koji istovremeno povećava sigurnost i udobnost vožnje, a unapređeni su i ostali sistemi za povećanje aktivne sigurnosti.

Izuzev Mazde MX-5 i CX-3, svi ostali modeli biće izloženi u karakterističnoj Soul crvenoj boji, koja je poslednjih godina postala Mazdin zaštitni znak. Ta je boja veoma omiljena među kupcima, a posebno u Srbiji, gde je oko 40 procenata svih prodanih Mazdi crveno.

Za vreme održavanja sajma Mazda je za kupce pripremila atraktivne specijalne pogodnosti. Tako će kupci Mazde3 moći da odaberu dodatnu opremu u vrednosti 800 Evra (1.200 Evra za ograničen broj modela 2016. godište), kupci Mazde CX-3 dobiće na poklon navigaciju i metalik boju, dok će kupci Mazde6 moći da odaberu opremu vrednu čak 2.000 Evra. Za model CX-5 ukupna vrednost pogodnosti prema izboru kupca iznosi čak 2.500 Evra. Za sve modele umesto nabrojenih pogodnosti moći će da se ugovori leasing ili kredit sa subvencionisanom kamatom, pri čemu se uslovi dogovaraju potpuno individualno, već prema željama i zahtevima kupaca.

Radujemo se Vašoj poseti!

 

Mazda PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *