Mazda3 proglašena za najbolji automobil 2014. godine u Srbiji i Crnoj Gori

Mazda3 proglašena je po izboru čitalaca specijalizovanog časopisa „Auto Bild“, posetilaca portala blic.rs i stručnog žirija za najbolji automobil 2014. godine u Srbiji i Crnoj Gori.

Izbor je trajao od marta 2014. godine, kada su javnosti predstavljena 39 modela, kandidati za nagradu, podeljeni u šest kategorija.

Prvo su čitaoci izabrali 15 finalista, a zatim je u drugom krugu izbora na kartodromu na Adi Huji u Beogradu održano dvodnevno testiranje finalista od strane žirija, kojeg su predvodili automobilista Miloš Pavlović i industrijski dizajner Marko Luković.

m3-najauto-2014-4

Veliko finale  prvog Auto Bildovog izbora automobila godine u Srbiji i Crnoj Gori bila je svečanosti u hotelu Izvor u Aranđelovcu. Mazda3 dobila je priznanje pod nazivom „Zlatni auto“ za najviše osvojenih glasova među svim finalistima, a pobedila je i u kategoriji kompaktnih automobila.

 

Mazda Srbija

One thought on “Mazda3 proglašena za najbolji automobil 2014. godine u Srbiji i Crnoj Gori

  1. Sve super auto izgleda odlicno jwdino da svi citaoci a pogotovo kupci koji su kupili i koji planiraju da je kupe znaju da ce skupo da plate Meksicku mazdu vjerovatno nikad nebi ni pomislili na takav auto jer Japanska prica gubi smisao u Meksickoj fabrici.Kvalitet i pouzdanost proizvodnje daleko od Japana nemoze biti Japanski proizvo.
    Nasi prodavci kriju istinu i kazu vam da kupujete Japansku mazdu provjerite prije nego kupite!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *