MINI porodica predstavila svoje omiljene modele u MINI Salonu u Beogradu

U nesvakidašnjoj atmosferi  MINI salona otvorena je „sezona bez krova“ uz nove modele MINI Cabrio, MINI Clubman i MINI John Cooper Works. Osim ovih modela, prijateljima, partnerima i ljubiteljima  MINI, predstavljena je i nova MINI ideja brige o zdravom životu kroz MINI Gym, a prisutni su takođe imali priliku da na trenutak pobegnu iz grada i nađu se na plaži  u MINI Cabrio modelu.

MINI Cabrio, kao zvezdu večeri, na duhovit način predstavio je voditelj Ivan Ivanović, uz neizostavne modele MINI Clubman i MINI John Cooper Works. Finale večeri bilo je i izvlačenje najsrećnijih dobitnika MINI automobila – na vikend korišćenje.

Ivan Ivanovic_Otvaranje Sezone bez krova1

MINI Srbija jedini je MINI prodajni salon na svetu koji svojim vernim kupcima pruža mogućnost uživanja i opuštanja, i dodatno brine  o njihovom zdravlju kroz novi MINI Gym koncept. Profesionalni trener na raspolaganju je svim posetiocima teretane.

Otvaranje Sezone bez krova3

MINI Mikser

MINI Srbija ove godine podržava tradicionalni Mikser festival, u okviru kojeg je za vizuelne umetnike, dizajnere, „ulične umetnike“ i ostale kreativce raspisan konkurs za vizuelni identitet zvaničnog vozila Mikser festivala – MINI Mikser, a u cilju  promocije i podsticanja umetničkog stvaralaštva i afirmacije umetnika u Srbiji. Takođe, mikseromobil će biti i zvanično vozilo festivala.

Novi MINI Cabrio poseduje određenu dozu elegancije, unapređen sportski izgled i predstavlja zreliji proizvod nove MINI generacije, a dostupan je sa pet različitih vrsta motora. Ovaj MINI kabriolet ima širok spektar ekskluzivne dodatne opreme koja omogućava uživanje u velikom stilu, a karakteristična je za britanski premijum brend. U potpunosti automatizovan krov, na savremeni električni pogon,  takođe je dostupan i kao MINI Yours krov sa jedinstveno integrisanim Union Jack dezenom.

Otvaranje Sezone bez krova1

Novi MINI John Cooper Works spreman je za ekstremno sportsku vožnju, a kombinuje i izvanredan sportski osećaj sa premijum karakteristikama poslednje MINI generacije.

Otvaranje Sezone bez krova

Novi MINI Clubman predstavlja nesvakidašnju kombinaciju funkcionalnosti, svakodnevne praktičnosti i pogodnosti za duže vožnje koja nudi fantastičnu harizmu i individualnost u MINI stilu. Najveći nivo udobnosti u vožnji i osećaja sportske vožnje rezultat je izuzetno kvalitetne tehnologije suspenzije koja je jedinstvena u okviru konkurentne oblasti.

 

MINI Srbija / Delta Motors PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *