Najbolje performanse vozila sa nepobedivim kvalitetom novog OMV MaxxMotion Super 100plus

OMV stoji iza svog obećanja o „više inovacija“ nudeći najviše standarde u kvalitetu goriva. Tim OMV inovacija je sproveo temeljno istraživanje kako bi se u potpunosti zadovoljile potrebe savremene tehnologije auto motora. Rezultat: nepobediv kvalitet novog goriva OMV MaxxMotion Super 100plus nudi vozačima novi nivo kvaliteta goriva na svim tržištima OMV maloprodajne mreže. Sve ovo dovodi do veće efikasnosti, optimalne funkcionalnosti i unapređenih performansi. Na taj način OMV MaxxMotion Super 100plus omogućava vozačima da urade nešto posebno za svoja vozila. U okviru promocije novog goriva OMV Srbija je nastavila saradnju sa renomiranim proizvođačem automobila Audijem i sa poznatim vozačem i trostrukim svetskim šampionom u auto sportu Milošem Pavlovićem koji zajedno preporučuju MaxxMotion kao goriva maksimalne snage i zaštite.

„Ponosni smo što možemo da ponudimo novi proizvod koji u potpunosti zadovoljava tehničke zahteve tehnologije modernih vozila,“ rekao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor. „Našim trudom uloženim u kreiranje ovog novog goriva pokazali smo da stojimo iza obećanja kupcima oličenog filozofijom „We Care More“, a sve zbog „dobrobiti“ njihovih vozila, kao i njihovog doživljaja tokom putovanja i vožnje.“

Kako bi ispunio ove zahteve, OMV je uskladio razvoj proizvoda sa najvišim propisima koje su definisala vodeća udruženja proizvođača vozila i motora. Benzin OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše ocene kvaliteta zadovoljavajući uslove Svetske povelje o gorivu kategorije 5. Ispunjenje ocena vrhunskog kvaliteta automobilske industrije ističe vodeću ulogu OMV na polju istraživanja tehnologije goriva i njenom razvoju.

INDJIJA 05.06.2017 OMV, prezentacija goriva, max motion, pumpa, Navak RAS/foto Vesna Lalic

Kvalitet goriva igra presudnu ulogu u optimalnoj funkcionalnosti motora

Benzin i poboljšava efikasnost i obezbeđuje optimalnu funkcionalnost i dugotrajnost motora. „OMV MaxxMotion Super 100plus omogućava poboljšanja motora po pitanju snage u donjem opsegu obrtnog momenta, kao i poboljšanja performansi po pitanju ubrzanja,“ objašnjava Nikolaj Šubert direktor sektora OMV inovacija i razvoja proizvoda. „On sadrži komponente koje su veoma otporne na detonacije u motoru, što posebno ima prednosti kod savremenih motora visokih performansi sa direktnim ubrizgavanjem.“

INDJIJA 05.06.2017 OMV, prezentacija goriva, max motion, pumpa, Navak RAS/foto Vesna Lalic

Bolje performanse su samo jedna od prednosti novog OMV MaxxMotion Super 100plus koje se nude vlasnicima automobila i vozačima. Benzin igra glavnu ulogu u očuvanju funkcionalnosti i efikasnosti savremenih vozila i motora. Inovativni aditivi sprečavaju stvaranje korozije na delovima motora i celom sistemu za gorivo. Postojeće naslage na usisnim ventilima se uspešno uklanjaju. Sve ovo produžava životni vek i efikasnost motora.

Ispunjavanje uslova udruženja automobilske industrije

Svetsku povelju o gorivu izdala su udruženja automobilske industrije i njom je definisano pet kategorija kvaliteta benzina, svaka se odnosi na specifične komponente i vrednosti. Njen cilj je promovisanje optimalnog kvaliteta i prilagođavanje specifikacija benzina sa najvišim zahtevima proizvođača vozila i motora. Kategorija 5, najviši stepen kvaliteta, služi kao referentna tačka.

„Preduzeli smo velike mere u razvoju kako bismo ispunili te ocene kvaliteta“, dodao je direktor maloprodaje u OMV Srbija Decebal Tudor. „Međutim, na kraju sve se svodi na naše korisnike i prednosti koje može da im ponudi ovaj novi proizvod. Mi sa radošću očekujemo vozače na OMV benzinskim stanicama da isprobaju kako novo OMV MaxxMotion gorivo omogućava maksimalne performanse od trenutka kada ga sipaju u rezervoar.“

INDJIJA 05.06.2017 OMV, prezentacija goriva, max motion, pumpa, Navak RAS/foto Vesna Lalic

* OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše zahteve (kategorije 5) koje je donela Svetska povelja o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter. Poboljšane performanse i efikasnost sagorevanja zbog visokog oktanskog broja od min. 100 RON i efekta čišćenja goriva na usisnim ventilima. Prednosti zavise od vozila, ponašanja u vožnji i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde u skladu sa EN 228.

 

OMV Srbija PR

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *