Novi Elegance paket za Hondu CR-V

Prepoznatljiv i snažan, model Honda CR-V stiže sa unapređenim paketom ELEGANCE, a kupci koji se odluče za ovu verziju dobijaju veću vrednost opreme po nepromenjenoj ceni već poznatog Elegance paketa. Uz moćan i savremen dizajn eksterijera, a sada i širi spektar opreme, model CR-V osigurava premijum osećaj u samoj vožnji. Iza modernog, dinamičnog dizajna nalazi se čitav niz naprednih tehnologija koje su u službi bezbednosti putnika.

Novi ELEGANCE paket upotpunjuju:
– Aluminijumske felne Berlina Corvus 17”
– Zatamnjena zadnja stakla automobila
– Krovne šine u srebrnoj boji.

CR-V Elegance Plus dolazi sa 2.0 i-VTEC benzinskim agregatom od 155KS i 1.6 i-DTEC dizel agregatom uz 2WD 120KS ili 4WD 160KS.  Dostupan je za isporuku odmah.

Honda Srbija nudi i opciju kupovine automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate i razne modele finansiranja.

Pozivamo sve zainteresovane da posete naš prodajni salon u Ulici Omladinskih brigada 33a i zakažu svoju test vožnju. Test vožnju je moguće zakazati i putem brojeva telefona 011/2010 971, 2010 919 i 2010 914, kao i putem zvanične internet stranice www.honda-srbija.rs.

 

Honda Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *