Novi Fiat Topolino: najslađi električni gradski automobil!

FIAT je otkrio ime i prvu sliku svog novog održivog rešenja za gradsku mobilnost: modela Topolino. Potpuno električni Fiat Topolino kvadricikl je spreman da doprinese proširenju gradske električne mobilnosti i donese sav optimizam svog imena u dostupnoj, potpuno električnoj verziji koja objedinjuje sve sjajne osobine modela Fiat 500. Ovo priznato i nostalgično ime je isto ono koje je utrlo put za gradsku mobilnost i odmah nam napamet pada prvi Fiat 500, legendarni automobil koji je uneo revoluciju u koncept motornog vozila. Proizvodio ga je FIAT od 1936. do 1955. godine, Fiat 500, poznat kao „Topolino“, bukvalno je izmislio ideju mobilnosti za široke narodne mase.

Novi Topolino savršeno otelotvoruje koncept dolce vita brenda FIAT i italijanski duh. Kao automobil koji ima za cilj da izmami osmeh, Topolino donosi novu koncepciju dolce vite na gradske ulice, koja je ispunjena radošću, optimizmom i zabavom. Novi kvadricikl je novi uređaj za električnu mobilnost koji je dizajniran za široku publiku, uključujući najmlađe kupce, porodice i ljubitelje gradskog života.

Savršeno je pogodan za grad i ljude koji traže održivo i sveže rešenje za mobilnost, u skladu sa FIAT-ovom misijom okrenutom ljudima da obezbedi urbano održivo rešenje za mobilnost koje je dostupno svima. Usmeren ka mlađim generacijama, Topolino je više od uređaja za mobilnost. Zahvaljujući svom šarmantnom dizajnu koji odgovara svakoj generaciji, mladi će se ponovo zaljubiti u automobile.
Osim toga, novi Fiat Topolino će igrati društveno aktivnu ulogu u promovisanju električne mobilnosti u gradovima i posebnu ulogu u stvaranju ličnog rešenja za mobilnost za celu porodicu.

Dolazak ovog modela označava još jedan korak na putu brenda ka elektrifikaciji i savršeno se uklapa u FIAT-ovu viziju „Zeleno je samo kada je zeleno za sve“. Na kraju krajeva, FIAT-ov svakodnevni posao, kao proizvođača automobila, je da iznova osmišlja koncept vožnje po gradu i učini je i dostupnom svima, a novi Topolino, sa svojim sjajnim dizajnom, biće savršeno vozilo za razvijanje održive mobilnosti.

 

Stellantis

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *