Novi Land Rover Defender i Jaguar F-Type pred posetiocima Sajma automobila u Beogradu

 

Kompanija British Motors, pripremila je sajamsku akciju za modele Land Rover Discovery Sport, Jaguar F-Pace i Jaguar E-Pace koji će biti dostupni po nikad povoljnijim uslovima. Kompanija British Motors, predstaviće nova vozila renomiranih britanskih brendova Jaguar i Land Rover na predstojećem Sajmu automobila u Beogradu. Na već tradicionalnoj lokaciji, u hali 3 Beogradskog sajma, biće predstavljeni novi Land Rover Defender, ikona među terencima koja je redizajnirana za XXI vek, kao i Novi Jaguar F-Type, fenomenalni dvosed za kojim se svi okreću. Ne propustite:

Nikada povoljniji uslovi za Land Rover Discovery Sport, Jaguar F-Pace i Jaguar E-Pace Na predstojećem Sajmu automobila, kompanija British Motors omogućila je svim zainteresovanim kupcima da do tri fenomenalna modela iz JLR grupe, dođu po fenomenalnim uslovima. Land Rover Discovery Sport, će tokom sajamske akcije biti dostupan po ceni od 35.990 eura, dok će Jaguar E-Pace koštati fenomenalnih 34.990 eura.

Takođe, na sajamskoj akciji će biti i model Jaguar F-Pace sa dosta dodatne opreme po ceni od 45.990 evra. Sva vozila koja se nađu na akciji, biće opremljena bogatim paketima dodatne opreme.

Sve na jednom mestu: Kupovina, finansiranje, osiguranje! Zahvaljujući povezanosti poslovnog sistema, čiji je nosilac upravo British Motors, svim kupcima vozila iz Jaguar-Land Rover Grupe, na raspolaganju je finansiranje preko kompanije Aks Fleet Solutions, kao i paketi Globos Osiguranja. Na taj način, klijenti na jednom mestu završavaju sve i pred sobom imaju kompletnu uslugu.

 

British Motors

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *