OMV obeležio Međunarodni dan kafe

OMV Srbija je nedavno na svojoj benzinskoj stanici u Novom Beogradu obeležio Međunarodni  dan kafe. Ovaj napitak već godinama spada među najpopularnija pića u svetu i predstavlja neizbežan deo moderne gastronomije, kao i povezivanja sa drugim ljudima.

Većina ljudi teško može da zamisli početak dana bez crnog magičnog napitka, za koji se kaže da umerenim konzumiranjem ima i blagotvorne efekte na zdravlje ljudi. Takođe je tokom putovanja, većini neophodna mala, ali stimulišuća doza kofeina da ih razbudi. Zbog svega ovoga OMV u svojim VIVA restoranima pridaje veliki značaj pripremanju i služenju ovog napitka njegovim pravim ljubiteljima. Na OMV benzinskim stanicama sa VIVA restoranima, ispijanje kafe predstavlja pravi ritual i nastavak najbolje dugogodišnje bečke tradiciju i uživanja u ambijentu najvišeg kvaliteta.

foto Petar Markovic_Irina Vukotic

Obeležavajući dan kafe OMV je u goste pozvao sedam uspešnih žena iz javnog života Srbije, koje veoma cene kvalitet usluge na OMV benzinskim stanicama. TV voditeljke Kristina Radenković, Vesna Dedić, Irina Vukotić, topmodel Danijela Dimitrovska Amidžić, pop pevačica Marina Tadić, TV novinarka Iva Gajić i modna blogerka Jelena Karakaš su imale priliku da na OMV benzinskoj stanici isprobaju novu VIVA kafu,  uživaju u druženju i razgovoru na razne teme, kao i da se oprobaju u crtanju kafom. Svaka od njih je istakla da je veliki ljubitelj kafe i da im je ovaj napitak neophodan da im pruži energiju za lepši početak novog dana i stoga često započnu dan u nekom od VIVA restorana.

foto Petar Markovicc_OMV gosce

OMV Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *