Opel ADAM za fondaciju Hoze Kareras

Opelov direktor marketinga Tina Miler je zvanično predala novi ADAM Slam vredan 20.000€ Fondaciji Hoze Kareras. Automobil će biti predat na korišćenje grupi back2life, koja je, izvlačenjem u lutriji koju je organizovala fondacija, izabrana među grupama za podršku obolelim kako bi pomogle da se otklone neki od pritisaka sa kojima se suočavaju volonteri u ovim grupama kao i oboleli od leukemije.

Fondaciju je osnovao svetski poznati operski tenor Hoze Kareras 1987. godine pošto je uspeo da se izleči od leukemije. Od tada je aktivan u pomaganju ljudima koji pate od ovog oboljenja krvi.

ADAM Slam će grupa back2life mahom koristiti kako bi se pobrinula za prevoz pacijenata o kojima se stara Dr Johana Šrum iz Univerzitetske bolnice Hamburg-Ependorf i jedan od osnivača fondacije Gabrijela Hajtman.

ADAM za fondaciju Hoze Kareras

Automobil je u ime Izvršnog komiteta fondacije prihvatila Dr Gabrijela Kroner. Pomoć i podršku fondaciji pružaju i poznati glumci Jens Minčau i Ria Harder,  poznati po ulogama u serijama TV Hamburger Großstadtrevier i Notruf Hafenkante.

 

Opel Srbija PR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *